Cine este și cum arată noua iubită a lui Cătălin Bordea. Seamănă izbitor cu fosta soție

Noua parteneră a comediantului seamănă izbitor cu fosta lui soție, Livia.
Cine este și cum arată noua iubită a lui Cătălin Bordea. Seamănă izbitor cu fosta soție

Cătălin Bordea iubește din nou. Comediantul și-a refăcut viața amoroasă la scurt timp după divorțul de fosta lui soție, Livia. Câștigătorul America Express a fost văzut în public cu noua lui cucerire. Zâmbitori, tandri și asumați, așa au fost surprinși cei doi în mijlocul zilei într-un local din Capitală. Iată cine este și cum arată noua iubită a lui Cătălin Bordea.

Cine este și cum arată noua iubită a lui Cătălin Bordea

Comediantul are din nou motive să zâmbească, după o perioadă de suferință sufletească provocată de divorțul de Livia, femeia cu care a fost căsătorit timp de 3 ani.

Cei doi au format un cuplu aproximativ 11 ani, însă în urmă cu mai bine de un an, între ei lucrurile au început să nu mai funcționeze. Cătălin Bordea a suportat cu greu despărțirea de fosta lui soție și chiar a recunoscut că a trebuit să facă ședințe de psihoterapie pentru a trece peste momentele dificile.

Citește și: Mesajul copleșitor transmis de Cătălin Bordea, la scurt timp după ce a semnat actele de divorț: „Niciun motiv clasic nu a dus la această separare”

Iată că acum, comediantul iubește din nou. Iar femeia care a readus culoare în viața sa seamănă izbitor cu fosta lui soție.

Actuala parteneră a lui Bordea este brunetă, are pielea măslinie și posedă tatuaje. Iar zâmbetul seamănă, parcă, din orice unghi ai privi, cu cel al Liviei.

Cei doi au fost surprinși în plină zi la o cafenea din București, semn că niciunul dintre ei nu își dorește să mai ascundă relația. Au discutat, au râs  și s-au simțit bine unul în compania celuilalt. Dar gesturile lor au fost destul de reținute. La final însă, după ce au plecat, Cătălin Bordea nu s-a mai ferit și a sărutat-o pe cap pe noua lui iubită. Vezi fotografiile aici.

Motivul despărțirii dintre Cătălin Bordea și Livia

Povestea de iubire dintre Cătălin Bordea și soția sa, Livia, s-a încheiat, oficial, în urmă cu mai bine de o lună, când au semnat actele de drivorț.

Cea care a dorit să pună capăt mariajului a fost chiar frumoasa brunetă, comediantul luptând până în ultima clipă pentru a salva relația.

Cu toate acestea, lucrurile nu au avut evoluția așteptată de comediant, așa că ruptura s-a produs definitiv. Bordea a mers și la psiholog pentru a putea trece peste despărțire.

Recent, el a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a dezvăluit cine ar fi fost de vină pentru ruptura dintre ei. Prin intermediul unei povestioare cu tâlc, comediantul a explicat care ar fi posibilul motiv pentru care s-a despărțit de soția lui.

”-Bună ziua, ce doriți? mă întreabă vânzătoarea. -Salată de vinete, vă rog. Am plecat din magazin cu ce am cerut și mă gândeam cât de uşor ar fi și în relații dacă am cere ce avem nevoie. Dacă la întrebarea: „Ce doriţi?”, răspundeam: „Nu știu, tu ce crezi?”, eram rugat să plec și să las următorul client care pare că știe ce vrea. Comunicați, dracului! E plină lumea de relații bazate pe hieroglife și de „arheologi” frustrați că nu știu ce a vrut să zică autorul”, este mesajul postat de el pe InstaStory.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *