Cine este și cum arată prima soție a lui Adrian Năstase. S-au despărțit după doar un an de căsnicie, ea a cunoscut succesul în America

Totul despre prima soție a lui Adrian Năstase

Adrian Năstase este căsătorit cu Dana Năstase de mai bine de patru decenii, iar împreună au doi băieți, Mihnea și Andrei. Însă, înainte de a-și uni destinul cu actuala parteneră de viață, fostul premier al României a mai avut un mariaj, care a durat doar un an de zile. Iată cine este și cum arată prima femeie cu care a ajuns la altar cunoscutul politician!

Detalii despre prima soție a lui Adrian Năstase

În vârstă de 73 de ani, Adrian Năstase formează o familie frumoasă, de peste 40 de ani, cu Dana Năstase, acum în vârstă de 68 de ani. De altfel, aceasta este și femeia care l-a făcut tătic pe fostul prim-ministru al României, dăruindu-i acestuia doi băieți, Mihnea și Andrei, în vârstă de 30 de ani, respectiv 36 de ani.

Însă, înainte de a o cunoaște pe mama copiilor săi, Adrian Năstase a mai avut câteva relaţii serioase și chiar a mai fost căsătorit o dată, cu Ilinca Preoteasa, nimeni alta decât fiica fostului ministru de Externe al României, Grigore Preoteasa. Cei doi s-au cunoscut în adolescență, în timp ce erau studenți ai Universității București.

Adrian Nastase si prima sotie
Adrian Nastase si prima sotie

S-au îndrăgostit nebunește și s-au căsătorit în anul 1973

Fata regretatului politician, care a încetat din viață în tragicul accident petrecut în data de 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, lângă Moscova, era foarte frumoasă și foarte mulți băieți roiau în jurul ei, însă ea s-a îndrăgostit iremediabil de Adrian Năstase.

Cei doi s-au iubit foarte mult și s-au căsătorit în anul 1973. Ilinca Preoteasa a fost prietenă bună și cu Mădălin Voicu, cel care a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, cum a început povestea de iubire dintre amica sa și fostul premier al României.

”Ilinca, pe care toți băieții o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deștept și cu mare priză la reprezentantele sexului frumos. Mi-amintesc că, atunci când l-am cunoscut pe Adrian, când Ilinca ni l-a prezentat, toți l-am privit cu o oarecare suspiciune pentru că ne lua fata.

Noi trebuia să știm clar că Ilinca noastră era pe mâini bune, că bărbatul de care se îndrăgostise o merita. Adrian s-a dovedit, însă un tip de calitate, ei doi căsătorindu-se apoi.

Ilinca s-ar fi căsătorit cu el oricum, indiferent de opinia noastră, dar a făcut pasul acesta bucuroasă că și noi, prietenii din gașcă, îl plăceam pe Adrian, care și-a câștigat astfel încrederea și prietenia noastră”, povestea Mădălin Voicu pentru Hotnews acum ceva timp, potrivit libertatea.ro.

Citește și Destinația superbă aleasă de Adrian Năstase pentru vacanță. Foarte mulți români merg acolo!

Ce face acum prima soție a lui Adrian Năstase

După ce au ajuns la altar, lucrurile au început să scârțâie între cei doi îndrăgostiți și au ajuns la divorț, după doar un an de zile. După ce s-a separat de Adrian Năstase, Ilinca Preoteasa și-a refăcut viața alături de Bogdan Bartolomeu.

Cei doi au plecat împreună în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-au și stabilit. Cei doi locuiesc în Beacon, New York, și dețin un magazin de mobilă și un studio de design interior, afaceri care-i ajută să ducă o viață lipsită de griji.

Citește și Ce diferență de vârstă este între Adrian și Dana Năstase. Detaliul din viața intimă de care nimeni nu a știut!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.3 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *