Cine este și cum arată sora lui Carmen de la Sălciua. Puțini știu cu ce se ocupă Daniela, de fapt

Cele două seamănă izbitor

Cu toții o știu pe Carmen de la Sălciua, dar puțini știu că are o soră care îi seamănă izbitor. Daniela Racolța s-a mutat definitiv în România, după ce ani buni a stat în Germania. Sora artistei s-a decis să își pună talentul la treabă și să se perfecționeze în domeniul viselor sale. Acum muncește pentru a-și atinge scopul profesional. Iată cu ce se ocupă în prezent sora artistei!

Sora lui Carmen de la Sălciua își dorește să devină un make-up artist de succes

Carmen de la Sălciua este o artistă desăvârșită, însă nici sora sa nu este mai prejos. Daniela Racolța este pasionată și ea de muzică, însă și-a ales un alt domeniu de activitate, mai precis, sora artistei a început să-și dezvolte pasiunea pentru make-up. Daniela a început deja cursurile în acest domeniu, fiindu-i elevă chiar Danei Roba, iar cântăreața merge ca model la Timișoara ori de câte ori îi permite timpul.

În urmă cu câteva luni, Carmen de la Sălciua anunța că sora sa se mută definitiv în România, după ce ani buni a stat în Germania. Mai mult, artista le împărtășea fanilor că sora sa este pasionată de make-up și ar fi o idee minunată să profeseze în acest domeniu și să-și deschidă propria afacere.

„Țin eu bine minte că v-am zis de sărbători că sunt foarte fericită că sora mea a luat decizia să se mute definitiv în România, și a plecat din Germania, și-a adus toate lucrurile, s-a mutat la casa ei aici, în România. Este pasionată de make-up, mi-a trimis acum un filmuleț în care s-a machiat ea singură și abia aștept să facă o profesie din asta, pentru că și ea își dorește foarte mult (…) sper să-și deschidă propria ei afacere”,  a spus Carmen de la Sălciua despre sora sa, în mediul online, la acea vreme.

Carmen de la Săciua este cel mai mare susținător al surorii sale

Câteva lui mai târziu, Daniela Racolța s-a și pus serios pe treabă și merge la cursuri și se pare că se descurcă de minune. Carmen de la Sălciua s-a lăsat machiată de sora sa și a dezvăluit că îi place la nebunie și merge ca model ori de câte ori are timp, fiindu-i cea mai mare susținătoare Danielei în acest context.

„Am ajuns la Timișoara! Am venit model pentru machiaj …surorii mele care a început deja a doua săptămâna de curs! Port un machiaj de zi …fără gene …Ador ❤️❤️❤️❤️! Multumesc @danielarobamakeupartist că o înveți pe surioara mea lucruri atât de importante din arta machiajului! Tehnici care îi vor folosi pe viitor ❤️💣”,a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *