Cine este și cum arată tatăl Biancăi Drăgușanu. După divorțul părinților, a rămas cu el. “Este un bărbat impecabil, înalt, atlet, viață impecabilă”

Bianca: "Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig"

Bianca Drăgușanu este cunoscută de întreaga țară prin prisma relațiilor pe care le-a avut, dar și a faptului că este o antreprenoare de succes. Puțini sunt însă cei care știu povestea sa de viață și cum a crescut. Spre exemplu, cine este și cum arată tatăl Biancăi Drăgușanu? Blondina nu a avut deloc o copilărie ușoară, iar recent a vorbit despre tatăl ei. Părinții săi au divorțat, iar ea a rămas la tată.

Cine este și cum arată tatăl Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu mărturisește că părinții săi au divorțat, iar ea a mers cu tatăl ei, sora sa a rămas la mamă. Radu Drăgușanu a fost cel care a crescut-o și a încercat să îi ofere tot ceea ce avea nevoie. Vedeta a povestit că nu aveau mai deloc bani și locuia cu tatăl ei într-o singură cameră. Mai mult decât atât, avea o singură pereche de încălțăminte. Tatăl ei îi pregătea deseori cartofi prăjiți.

„Pe mama o cheamă Madi, pe tatăl meu îl cheamă Radu și pe sora mea Oana Roxana. Am crescut într-o singură cameră ani de zile, cu o singură pereche de pantofi. Am fost un copil amărât și am crescut alături de tata câțiva ani. Tatăl meu fiind bărbat, m-au marcat câteva experiențe. Trecerea de la copil la adolescent, tata nu prea le avea în ale comunicării, sunt multe lucruri de care îmi aduc aminte și aș fi vrut să le uit. Tata se chinuia și făcea pe reșou cartofi prăjiți, eu am stat vreo 4 ierni cu aceeași pereche de pantofi și ca să nu mi se ude șosetele îmi punea pungă peste șosete. Am avut o copilărie grea și țin minte. Dormeam înfofolită că era foarte frig”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Radu Drăgușanu, tatăl Biancăi
Radu Drăgușanu, tatăl Biancăi

Bianca Drăgușanu: “Mă simțeam a nimănui”

Bianca Drăgușanu a mai povestit cum tatăl ei trebuia să plece la muncă în fiecare dimineață, iar ea folosea o eșarfă pentru a-și lega mâna de mâna lui. Nu știe cum reușea, că mereu o desfăcea fără să o trezească. Vedeta povestește că de multe ori se simțea a nimănui, însă după câțiva ani a reluat relația cu mama sa și cu soțul acesteia. Iată că acum mama ei este cea care o ajută cu Sofia și se înțeleg foarte bine.

„Eu mie îmi promiteam că atunci când o să fiu mare o să-mi ajut părinții. Dormeam în pat cu el și îl iubeam atât de tare, așa încât a doua zi când știam că trebuie să plece de lângă mine mă legam cu o eșarfă de mâna lui. Nu știu cum făcea că reușea să se dezlege fără să mă trezească și pleca în cantonament sau unde avea treabă. La doi ani a venit și sora mea și am crescut din inerție. Tatăl meu pleca 3-4 săptămâni în cantonament. Mă simțeam a nimănui. Mama și-a dorit să fie lângă noi, dar așa a fost atunci. După câțiva ani m-am reîmprietenit cu mama, cu soțul mamei mele, care mi-a fost de ajutor și s-a implicat și se implică în viața copilului meu, iar copilul meu îi spune bunicule și îl iubește. Am devenit o familie frumoasă, neunită de altfel, dar ne iubim și suntem alături unii de ceilalți”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în emisiunea online „În oglindă”.

Dacă mama Biancăi Drăgușanu și-a refăcut viața, tatăl ei nu a ales același drum. Vedeta este convinsă că el încă o iubește pe mama ei, dat fiind faptul că nu l-a văzut niciodată alături de o altă femeie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *