Cine este și cum arată viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu. Fiul premierului României face nuntă la 21 de ani

Premierul și soția sa o îndrăgesc pe viitoarea noră

Scris de: Daoud Andra

22 Jul. 2023

Marcel Ciolacu, premierul României, se pregătește să fie socru mare. Fiul politicianului și-a găsit jumătatea și se căsătorește, la 21 de ani. Viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu a intrat de mult timp în familia premierului, având o relație cu fiul acestuia deja de câțiva ani.

Ea este viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu

Dacă pe plan politic este cât se poate de cunoscut, pe plan personal, Marcel Ciolacu a preferat tot timpul să fie discret. Actualul premier al României și soția sa au împreună un băiat, care în curând urmează să se așeze la casa lui. Andrei Filip Ciolacu are 21 de ani și este student, iar în curând va îmbrăca costumul de mire. El și iubita sa, pe care o cunoaște din adolescență, vor face nunta în scurt timp și sunt în toi cu pregătirile.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Marcel Ciolacu, premierul României. Este o prezență discretă în spațiul public, imagini rare

Andrei, care este student la Facultatea de Medicină din Constanța, și viitoarea lui soție formează un cuplu încă din adolescență. Și partenera sa, Alexa, este studentă și este pasionată de pictură și desen. Apropiații celor doi au dezvăluit pentru presă că Andrei și iubita lui se gândesc să facă nunta în curând, așa că fata va intra, oficial, în familia Ciolacu.

Cine este și cum arată viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu. Fiul premierului României face nuntă la 21 de ani
Marcel Ciolacu, alături de fiul său și viitoarea noră

Marcel Ciolacu, despre timpul petrecut cu familia

Actualul premier a declarat, la un moment dat, că profită de fiecare ocazie, pentru a petrece timp alături de persoanele dragi. Marcel Ciolacu locuiește mai mult la București, fiind ocupat cu cariera politică, în timp ce soția sa, Roxana, a rămas la Buzău. Femeia nu a vrut să se mute în Capitală, motiv pentru care cei doi se întâlnesc în weekend, atunci când premierul merge acasă. Fiul lor studiază la Constanța, așa că momentele în care familia se întregește sunt de sărbători.

Citește și: Nuntă surpriză în showbiz! Mihai Gruia, ex-Akcent, și Ilinca Obădescu de la Kanal D s-au căsătorit. Primele imagini

”Ne strângem și cu toţii. Fac parte dintr-o familie numeroasă. Suntem trei fraţi. Marea majoritate avem băieţi. La un singur băiat există o singură nepoată care este cea mai răsfăţată în familie. Andreea este singura fată. Şi fiul meu, şi nepoţii au venit între timp cu prietene, viitoarele soţii. Ne strângem.

Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie. Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii. Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău”, a povestit Marcel Ciolacu, la un moment dat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *