Cine este Ștefan Floroaica, protagonistul serialului Lia de la Antena 1. „E dorința mea de când eram copil”

Cum a reușit să obțină rolul principal masculin în noul serial de pe Antena 1

Cine este Ștefan Floroaica, protagonistul serialului Lia de la Antena 1. „Lia – soția soțului meu” va avea premiera joi seara pe Antena 1, iar rolul principal masculin i-a revenit lui Ștefan Floroaică, fost concurent la Exatlon. Sportiv de performanță, tânărul în vârstă de 28 de ani a acceptat pe loc propunerea de a participa la casting, cu toate că planul său inițial era cu totul altul: ar fi trebuit să participe la Campionatul Mondial de Jiu Jiutsu. Dar pasiunea pentru actorie l-a determinat să renunțe la competiția sportivă și să își urmeze visul pe care îl avea încă din copilărie.

Cine este Ștefan Floroaica, protagonistul serialului Lia de la Antena 1

Ștefan Floroaică a devenit cunoscut publicului larg în urma participării la emisiunea Exatlon, competiție difuzată de Kanal D în urmă cu câțiva ani. El a impresionat atunci cu performanțele sale sportive, dar și prin caracterul său deosebit, calități care l-au propulsat rapid în topul preferințelor publicului.

El a ajuns până în semifinale și a ocupat locul al treilea, după Ionuț Sugacevschi și Vladimir Drăghia, câștigătorul concursului.

Ștefan Floaroaică este piteștean la origine, dar în prezent locuiește în București. S-a născut pe 27 decembrie, chiar de ziua sfântului al cărui nume îl poartă. Practică sport de mic și este multiplu medaliat la Campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu, conform WOWbiz.ro.

„Îmi place mult ce se întâmplă acum în viaţa mea”

Încă din copilărie și-a dorit să devină actor, iar după succesul de care s-a bucurat la Exatlon, a urmat mai multe cursuri pentru a-și putea urma marea pasiune. Mai mult, a jucat chiar și în unele piese de teatru, dar este pentru prima dată când obține un rol într-un film.

„Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi deopotrivă îndoială. Totul este nou pentru mine, iar personajul meu, Petru Vornicu, mă provoacă să-mi ies din zona mea de confort şi să evoluez ca om şi ca actor… Îmi place mult ce se întâmplă acum în viaţa mea şi sunt recunoscător că printr-un cumul de dorinţă, determinare si şansă din partea doamnei Ruxandra Ion, am ajuns aici”, a dezvăluit Ştefan Floroaica, conform Pagina de Media.

Cine este Ștefan Floroaica, protagonistul serialului Lia de la Antena 1

„Când eram copil, puneam capul pe pernă și mă vedeam pe ecran”

Actorul povestește că nici prin gând nu-i trecea să aibă o astfel de șansă chiar acum. În timp ce se pregătea să participe la Campionatul Mondial de Jiu Jistu, Ștefan a primit un telefon pentru a participa la castingul filmului „Lia – soția soțului meu” și în cele din urmă a obținut rolul principal masculin.

„Eram într-o perioadă în viața mea cu o direcție spre altceva. Urma să concurez la campionatul mondial de Jiu Jitsu. Mi-a sunat telefonul și am fost întrebat dacă vreau să dau un casting pentru un serial care se va filma la Antena 1. Și am spus: „Normal, cum să nu vreau?!”. E dorința mea de când eram copil. Când eram copil, puneam capul pe pernă și mă vedeam pe ecran. Am fost sunat și m-am prezentat”, a povestit protagonistul din serialul „Lia-soția soțului meu”, potrivit Unica.ro.

Noul serial, care va fi difuzat începând din această seară pe Antena 1, este o adaptare după un serial turcesc și se anunță deja a fi un nou succes din portofoliul Ruxandrei Ion, cea poreclită „mama telenovelelor românești”.

Din distribuție mai fac parte Ana Bodea, cea care o va interpreta pe Lia Călin, Ioana Blaj, care va fi Alice Vornicu și Bebe Cotimanis, care îl va interpreta pe Marcel.

Citește și: „Bebe Cotimanis, transformare radicala în „Lia – soția soțului meu”: „Ăsta e cel mai bun om rău pe care l-am interpretat”. Dezvăluiri din culisele serialului de la Antena 1 VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *