Cine l-a căutat pe Irinel Columbeanu la azil. Fostul om de afaceri a trăit o surpriză de proporții

Nu l-a dat uitării!
Cine l-a căutat pe Irinel Columbeanu la azil. Fostul om de afaceri a trăit o surpriză de proporții

De aproximativ trei săptămâni, Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil de lângă București. Situația lui a impresionat pe multă lume și deja a primit viteza câtorva persoane apropiate lui. Fostul afacerist a mărturisit că și Oana, ultima lui iubită, l-a căutat. În plus, nu a fost singura domnișoară care s-a interesat de soarta lui! Iată declarațiile incredibile ale lui Irinel Columbeanu.

Cine l-a căutat pe Irinel Columbeanu la azil

Irinel Columbeanu s-a văzut nevoit să se mute la azil, din cauza problemelor de sănătate pe care le are de ceva timp. Fostul milionar de la Izvorani s-a acomodat destul de repede la centrul în care a locuit și tatăl lui, dar și Zina Dumitrescu, regretata creatoare de modă.

Recent, el a mărturisit că este bucuros să primească vizite. În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, el a recunoscut că l-au căutat câteva femei și din America, dar nu a dorit să le dea numele. De asemenea, unele l-au sunat și i-au dat mesaje, ba chiar au precizat că vor să-l viziteze la azil.

Fostul afacerist, asaltat de femei și la azil

„Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America. Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: «Cu mare plăcere, oricine mă poate vizita». Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a declarat Irinel Columbeanu.

Citește și: Câte clase are Monica Gabor. Care este meseria de bază a fostei soții a lui Irinel Columbeanu

Cât despre Anna Lesko, una dintre fostele lui partenere, Irinel Columbeanu a mărturisit că o urmărește pe rețelele de socializare, dar nu a mai vorbit cu ea.

„Am mai primit niște postări de-ale ei la care m-am uitat, ăsta a fost singurul mod de a comunica, dacă această modalitate poate fi considerată așa. Nu vreau să-i fac niciun proces de intenție”, a mai declarat fostul om de afaceri.

Citește și: Ipoteza șoc lansată de Irinel Columbeanu. Cine ar fi putut să-i dea foc celebrei vile de la Izvorani: „A fost pus ca să mascheze un furt”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *