Cine prezintă X Factor 2024? Mesajul lui Mihai Morar pentru Adelina Chivu: “După 16 ani!”

Cine prezintă X Factor 2024? Mesajul lui Mihai Morar pentru Adelina Chivu: “După 16 ani!”

După o pauză de 16 ani în care a ales să se dedice complet vieții de familie, Adelina Chivu, soția fostului fotbalist Cristi Chivu, revine în televiziune. Aceasta va prezenta noul sezon al show-ului „X Factor” alături de omul de radio și televiziune Mihai Morar. Noul sezon al emisiunii se pregătește să revină în grila postului Antena 1, promițând o serie de surprize atât la capitolul prezentatori, cât și în privința juriului.

Adelina Chivu revine pe micile ecrane după 16 ani

Adelina Chivu a fost cunoscută în trecut pentru cariera sa la Antena 1, unde a prezentat știrile din sport. Cu toate acestea, după ce s-a căsătorit cu Cristi Chivu și a devenit mamă, a ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei. Acum, după mai bine de un deceniu, aceasta revine în forță, într-unul dintre cele mai urmărite formate de televiziune din lume.

Mihai Morar a fost cel care a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare, exprimându-și entuziasmul cu privire la colaborarea cu Adelina Chivu.

„Bine ai revenit după 16 ani, Adelina Chivu! Bucuros că prezentăm împreună noul X Factor România. Cred că avem multe în comun: născuți cam în același timp, aceeași copilărie, aceeași pasiune pentru jurnalism încă de mici… și multe piese în comun în playlist-urile personale. Iar din toamna asta ne va lega și X Factor. Bine că te-ai întors! E treabă bună și multă aici!”, a scris Morar pe paginile sale de socializare.

La rândul ei, Adelina a împărtășit bucuria revenirii sale pe micile ecrane și a explicat motivele care au determinat-o să accepte acest proiect.

„După 16 ani în care am stat departe de meseria mea și m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică și televiziune din lume. X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveștile de viață ale oamenilor și muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc,” a declarat ea.

Noul sezon X Factor: Ce aduce nou

Revenirea Adelinei Chivu la televiziune nu este singura surpriză pe care noul sezon al „X Factor” o pregătește. După o pauză de doi ani, show-ul va avea o nouă formulă de juriu. În locul Loredanei și al lui Florin Ristei, pe scaunele juraților vor lua loc Puya și Marius Moga, acesta din urmă având deja experiență în astfel de formate, fiind anterior jurat la „Vocea României”.

Puya, cunoscut pentru stilul său direct și cariera impresionantă în industria muzicală, va aduce o perspectivă nouă în evaluarea concurenților. Marius Moga, compozitor și producător de succes, completează echipa juriului cu o vastă experiență și un ochi format pentru talente muzicale autentice. Alături de aceștia, vor rămâne Delia și Ștefan Bănică, care sunt deja veterani ai emisiunii și preferați ai publicului.

Un show mult așteptat

Preselecțiile pentru noul sezon „X Factor” sunt deja în plină desfășurare în toată țara, iar interesul pentru show este în continuă creștere. Formatul de succes, care a cucerit milioane de telespectatori în întreaga lume, va fi difuzat din această toamnă la Antena 1.

Este demn de menționat că, pentru prima dată, „X Factor” și „Vocea României” nu vor fi difuzate în același sezon, eliminând astfel o competiție directă între cele două emisiuni. Pro TV va lansa „Vocea României” în această săptămână, ceea ce înseamnă că publicul va avea ocazia să urmărească ambele show-uri muzicale, fără să fie nevoit să aleagă între ele.

Noua ediție a „X Factor” promite un spectacol plin de surprize, momente emoționante și talente excepționale, iar publicul abia așteaptă să vadă cine va cuceri scena și inimile juraților.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *