Cine se află în spatele succesului lui Zaiafet. Oamenii de aur care îl ajută pe Horia Sârghi să rupă topurile VIDEO EXCLUSIV

Zaiafet dezvăluie cine sunt oamenii de încredere pe care se bazează în proiectul său.
Cine se află în spatele succesului lui Zaiafet. Oamenii de aur care îl ajută pe Horia Sârghi să rupă topurile VIDEO EXCLUSIV

Zaiafet a reușit o performanță incredibilă în lumea creatorilor de conținut din România. A ajuns la peste 800.000 de abonați pe canalul său de YouTube, și la mai bine de 204 milioane de vizualizări în total, publicând doar materiale de cultură generală, în condițiile în care această nișă este tot mai puțin preferată de consumatorii de content online. În spatele succesului său răsunător este însă o muncă titanică, din care nu lipsește documentarea temeinică. Horia Sârghi a dezvăluit cine sunt colaboratorii care îl ajută să rămână în top.

Cine se află în spatele succesului lui Zaiafet

Probabil că multora li se pare că a avea succes în mediul online nu este un lucru tocmai dificil, însă realitatea este cu totul alta. A ajunge în topul celor mai cunoscute și apreciate canale de YouTube necesită o muncă asiduă și constantă, conținut original și, mai presus de toate, credința că rezultatul final va ajunge la sufletul celor care te urmăresc.

După aceste principii se ghidează și celebrul youtuber Zaiafet, care livrează un conținut departe de trendurile acestor zile: cultură și educație. A reușit să adune o comunitate impresionantă în jurul canalului său cu același nume, semn că românii încă apreciză conținutul de calitate.

Însă dacă îți dorești să rămâi în top, nu trebuie să lași loc de amatorism. Așa a făcut și Horia, care a reușit să formeze o echipă de adevărați profesioniști, printre care se numără scriitori și istorici, care au misiunea de a documenta foarte bine fiecare material prezentat.

Cât durează documentarea pentru subiectele complexe prezentate de Zaiafet

În cadrul ediției din această seară a emisiunii EGO Life, Zaiafet a dezvăluit că în prezent are nu mai puțin de 11 colaboratori care se ocupă de proiect. În unele cazuri, documentarea poate dura și 3-4 luni. Spre exemplu, pentru cel mai recent material publicat au fost studiate peste 100 de surse.

”Acum sunt 10 oameni care scriu la canalul meu de YouTube. Eu când scriu a întotdeauna o părere și o spun destul de clar. Andrei Ruse, care este scriitor, la fel, își spune părerea și el își prezintă textele scrise de el. Dar istoricii cu care lucrez, pentru materialul cu Caritas, cel mai recent publicat, avem cam 113-114 surse. Merge la Biblioteca Centrală Universitară, caută informații în presa locală și presa de la vremea respectivă, pentru că anii `90 nu sunt studiați și nu sunt suficiente cărți despre asta și atunci trebuie să faci tu documentarea. Caută informații care să poată fi coroborate. Adică, dacă într-un loc scrie ceva, îți trebuie alte 7-8 locuri în care să scrie același lucru și atunci este o informație anexată destul de bine să putem să considerăm că este credibilă.

Dacă materialul este scris de mine, întotdeauna am eu o căutare personală. Citesc cărțile și îmi răspund mie unei întrebări. Și atunci nu este atât de documentat cum fac ceilalți.”, a dezvăluit celebrul creator de conținut în cadrul emisiunii EGO Life.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *