Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Concurenții care merg în finală, ei luptă pentru marele premiu

Cei trei luptă pentru suma de 30.000 de euro
Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Concurenții care merg în finală, ei luptă pentru marele premiu

Marți seară, 17 octombrie, a avut loc semifinala Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat în semifinală fiecare cu câte trei concurenți, așa că lupta a fost una aprigă. După câteva probe decisive, în marea finală a show-ului culinar de la Antena 1 s-au calificat doar 3 participanți. Iată cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023, sezonul 12!

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Ei merg în marea finală

Marea finală Chefi la cuțite va avea loc miercuri, 18 octombrie 2023! În semifinală s-au întrecut nouă concurenți, care au avut de pregătit trei feluri diferite de mâncare. Aceștia au gătit alături de familie, iar farfuriile au fost jurizate de foștii concurenți din sezonul 11 și, la final, de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cu ce se ocupa Sorin Bontea înainte de a ajunge celebru. Detalii neștiute din trecutul lui: „Dacă ar fi să o iau de la început, nu aș mai face asta”

Așadar, în finală s-au calificat Ioana Dehelean, Valentin Timofte şi Janni Alexandridis! În acest sezon, Cătălin Scărlătescu nu are niciun concurent în lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.  Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, a fost extrem de dezamăgit că nu a trecut mai departe.

Florin Dumitrescu are doi concurenți în finala Chefi la cuțite

„Primul finalist Chefi la cuțite sezonul 12 este Ioana Dehelean!”, a anunțat Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii. Concurenta este în echipa lui Florin Dumitrescu.

„Nu mi-a venit să cred! A fost o surpriză mare!”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

„Al doilea finalist Chefi la cuțite sezonul 12 este Valentin Timofte”, a mai anunțat Irina.

„În momentul în care mi-a anunțat Irina numele m-am pus în genunchi și i-am mulțumit tatălui meu, am simțit că e acolo lângă mine”, a spus Valentin Timofte, concurent în echipa lui Sorin Bontea.

„Al treilea finalist Chefi la cuțite sezonul 12, și ultimul, este Janni Alexandridis!”, a fost vestea ce l-a bucurat enorm pe Florin Dumitrescu. El intră în finală cu doi concurenți.

Citește și: Demisie surpriză la Antena 3. Pleacă în plină glorie, nimeni nu se aștepta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *