Cine sunt nașii cuplului Pepe și Yasmine. Artistul a făcut o alegere neașteptată la al treilea mariaj: “Oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești”

Cântărețul se căsătorește cu mama băiatului lui

Scris de: Daoud Andra

07 Jun. 2024

Pepe se căsătorește vineri, 7 iunie, cu mama băiețelului lui, Yasmine. Chiar în ziua în care fiul lor împlinește doi ani, Pepe și Yasmine fac cununia religioasă și petrecerea de nuntă, într-un cadru cu totul aparte. Cine sunt nașii pe care Pepe i-a ales pentru a treia căsătorie și cine va cânta la nunta lui.

Pepe și Yasmine au ales nași din familie

La aproape 45 de ani, Pepe îmbracă pentru a treia oară costumul de mire. El și partenera sa, Yasmine, au făcut cununia civilă în urmă cu doi ani, când a venit pe lume fiul lor, iar vineri, 7 iunie, fac și nunta. Artistul a mai fost căsătorit de două ori, cu Oana Zăvoranu, respectiv cu Raluca Pastramă, alături de care are două fete.

Vezi și: Pepe a dezvăluit cu cine l-a înșelat Raluca Pastramă, în timpul căsniciei: „Am fost dezamăgit pentru că mă striga ‘nașule’, venea la noi acasă”

Dacă la nunta cu Raluca a ales nași din rândul vedetelor, respectiv pe Andra și pe Cătălin Măruță, de data aceasta Pepe își dorește să îl cunune cineva din familie. Cântărețul latino și aleasa lui vor fi conduși la altar de fratele lui Pepe și de soția acestuia, după cum a mărturisit recent mirele.

”Fratele meu și cumnata mea (n.r. vor fi nașii), oamenii care m-au crescut și oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești”, a spus Pepe, potrivit cancan.ro.

Pepe, soția lui și copiii artistului

Cine va cânta la nunta artistului

Pepe a apelat la o firmă specializată, pentru a-i organiza nunta pas cu pas. Artistul a pus la cale un eveniment atipic, care seamănă mai degrabă cu un festival decât cu o nuntă tradițională. Invitații nu vor avea meniu clasic, ci va fi un live cooking show pe tot parcursul evenimentului, astfel că nuntașii se vor putea delecta cu preparate sofisticate, gătite sub ochii lor.

Pe scenă vor urca unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România, iar Pepe nu s-a uitat la bani atunci când a ales cine va întreține atmosfera la nunta lui. Theo Rose, taraful de la Clejani, Johnny Romano, L.A. sau Nea Mărin cu ansamblul folcloric se numără printre artiștii care vor performa la nunta lui Pepe cu Yasmine.

Vezi și: Nunta atipică pe care vor sa o facă Pepe și Yasmine: „E sinucidere din punct de vedere financiar”. Ce super petrecere au plănuit

”În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac. Ne dorim un eveniment la care oamenii chiar vin să se distreze și nu sunt pauze de masă și nu există momente moarte și tradiții obositoare (…) Cu tradițiile pe care noi le respectăm și în care credem, dar nu cum am văzut la extrem de multe nunți la care am fost și pe care le respect, dar eu am vrut altfel (…) Nu e un meniu fix și fiecare poate alege ce își dorește”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

”De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu. O să fiu cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă. Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a mai spus ginerele.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *