Cine sunt nașii de botez ai lui Sasha Ioan, copilul lui Theo Rose cu Anghel Damian. Surpriză mare

Saha Ioan se bucură de nași aleși pe sprânceană

Theo Rose și Anghel Damian și-au creștinat băiețelul, pe Sasha Ioan, în urmă cu doar câteva zile. Evenimentul a fost foarte emoționant, iar persoanele dragi, familia și nașii micuțului au fost în lacrimi de bucurie. Cei din urmă au fost aleși de părinții copilului încă dinainte ca el să se nască, ceea ce înseamnă că nu au fost selectați la întâmplare. Iată despre cine este vorba!

Cine a devenit părinte spiritual pentru Sasha Ioan

Cele două vedete se simt împlinite odată cu venirea pe lume a fiului lor, Sasha Ioan. În urmă cu doar câteva zile, micuțul a fost creștinat, în prezența celor mai speciale persoane din viețile celor doi tineri părinți. Pentru evenimentul special, Theo Rose s-a pregătit temeinic, încă de acum câteva zile. Primul lucru a fost să aleagă nașii lui Sasha. Theo și Anghel Damian au ales-o pe sora artistei, Raluca Diaconu.

Raluca, artistă și ea, s-a implicat foarte mult în sarcina oferită și a simțit foarte multe emoții, încă dinainte ca Sasha să vină pe lume. Când a aflat că s-a născut, aceasta a așteptat cu nerăbdare să își viziteze sora și nepoțelul la spital.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine. Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a declarat Raluca Diaconu, într-o emisiune TV, la acel moment.

Botezul fiului lui Theo Rose a fost tradițional

La șapte săptămâni de la naștere, Theor Rose și-a botezat copilașul. A fost un eveniment discret, la care au luat parte doar familia și cei mai apropiați prieteni, printre care și Horia Brenciu. Nu au fost publicate foarte multe imagini de la creștinarea lui Sasha Ioan, însă cei care au știut s-au bucurat în fiecare secundă de eveniment. Informația a fost confirmată și de tatăl artistelor.

„A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat tatăl lui Theo Rose, pentru playtech.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.6 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *