Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite. Surpriză mare la Antena 1

Au fost aleși concurenții care se vor bate pentru marele premiu de 30.000 de euro.
Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite. Surpriză mare la Antena 1

Luni seară, 16 octombrie, a avut loc ultima confruntare între echipele din sezonul 12 Chefi la cuțite. 9 concurenți merg direct în următoarea etapă a show-ului culinar de la Antena 1. Iată cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite!

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite

Sezonul 12 Chefi la cuțite se pregătește să-și desemneze marele câștigător! Luni seară, 16 octombrie, a avut loc ultimul battle din acest sezon. Tensiunile, presiunea și emoțiile și-au spus cuvintele printre concurenți, mai ales că au avut și o probă individuală. Lupta a fost una aprigă și toți au apelat la strategii pentru a merge în finala show-ului culinar.

Din nefericire, doar nouă concurenți din cei 12 rămași în concurs s-au calificat în etapa superioară. Așadar, iată cine sunt cei nouă concurenții care se vor bate în marea finală Chefi la cuțite, pentru suma de 30.000 de euro.

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui au reușit să câștige ultimul battle, drept urmare, concurenții din echipa turcoaz nu au mai intrat la proba individuală. Așadar, Ionuț Belei, Raluca Hulubei și Alexandru Bunea din echipa lui Scărlătescu au fost primii semifinaliști anunțați.

Toate cuțitele de aur se bat pentru marele premiu

Citește și: Ce salarii aveau Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu la Antena 1, de fapt. Sumele colosale care le intrau în conturi

Semifinaliștii Chefi din echipa lui chef Sorin Bontea sunt Valentin Timofte (cuțit de aur), Zaid Mohannad (Habibi) și Maryoris Hurtado.
De asemenea, Florin Dumitrescu merge în semifinala Chefi la cuțite cu Janni Alexandridis (cuțitul de aur), Ioana Dehelean și Maria Paraschiv.

Și de data aceasta, cei trei jurați vor intra în marea semifinală cu toate cuțitele de aur: Alex Mihoc (echipa turcoaz), Janni Alexandridis (echipa magenta) și Valentin Timofte (echipa portocalie).

În ultimul battle Chefi la cuțite, juriul a fost compus din Federaţia Naţională a Degustătorilor Autorizaţi.

Citește și: Cu ce post TV ar fi bătut palma Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Lovitură de grație pentru Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai fi la Chefi la Cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din proiectul Chefi la Cuțite! Cei trei bucătari au anunțat că pleacă de la emisiunea culinară de la Antena 1 cu fix înainte 30 de zile de la un începerea filmărilor pentru noul sezon. Aceștia și-au motivat și alegerea, precizând că au acumulat multă oboseală pe parcursul ultimelor sezoane.

„Motivul despărţirii – Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”, a comunicat Antena 1.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *