Cine va prezenta emisiunea Insula de 1 milion de la Kanal D. Surpriză uriașă

Prezentatorul a făcut primele declarații

Scris de: Daoud Andra

16 Feb. 2024

Cine va prezenta emisiunea Insula de 1 milion de la Kanal D. Surpriză uriașă

Postul de televiziune Kanal D pregătește un show de supraviețuire cum nu s-a mai făcut în România. 50 de concurenți, cu vârste și profesii diferite, vor avea parte de aventura vieții lor, pe o insulă exotică, în încercarea de a câștiga marele premiu, de 1 milion de lei. S-a aflat deja cine va prezenta emisiunea Insula de 1 milion. Gazda show-ului a făcut primele declarații.

Cine va fi prezentatorul emisiunii Insula de 1 milion

Kanal D va produce unul dintre cele mai îndrăznețe reality show-uri, Insula de 1 milion. Este cel mai amplu experiment social, datorită numărului mare de participanți, respectiv 50. Aceștia vor fi duși pe o insulă exotică din Republica Dominicană, unde vor lua parte la diferite probe, dar vor face și alianțe, pentru a-și asigura o ședere cât mai lungă în emisiune.

Show-ul va fi prezentat de Cosmin Cernat, care îi va ține pe telespectatori conectați la ce se întâmplă în junglă și îi va îndruma pe concurenți în aventură. Cu o experiență amplă în televiziune, în calitate de comentator sportiv, Cosmin Cernat a bătut palma cu Kanal D la primul sezon al emisiunii Exatlon, în 2018. Acum, va reveni în Republica Dominicană, în calitate de prezentator al emisiunii Insula de 1 milion.

Citește și: ”Insula de 1 milion”, cel mai nou reality show de la Kanal D. Premiul pus la bătaie este unul record în România

”Sunt emoţionat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenţi, în Republica Dominicană, şi sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară. Îi aşteaptă o experienţă unică într-o viaţă şi sunt mândru să fac şi eu parte din ea. De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoţiile atât de aşteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experienţă inspiraţională, cu totul personală”, a spus Cosmin Cernat, potrivit unui comunicat emis de postul TV.

Cine va prezenta emisiunea Insula de 1 milion de la Kanal D. Surpriză uriașă
Cosmin Cernat va fi gazda show-ului

Ce presupune formatul emisiunii

50 de bărbați și femei cu vârste, profesii și statut social diferite ajung pe o insulă exotică, unde trebuie să supraviețuiască timp de două luni. Fiecare concurent primește o brățară care valorează 20.000 de lei. Atunci când sunt eliminați din competiție, concurenții lasă ”moștenire” brățara lor cuiva de care s-au apropiat în concurs.

Citește și: Medicii au intervenit de urgență la Survivor All Stars. O concurentă a leșinat în fața colegilor. Au fost momente de panică

”Concurenţii pot deveni bogaţi peste noapte şi îşi pot îndeplini visul dacă reuşesc să depăşească toate obstacolele competiţiei de pe insula de 1 milion de lei. De ajutor în această încercare ieşită din comun le vor fi, mai presus de orice, inteligenţa socială şi abilitatea de a construi alianţe. Insula de 1 milion este show-ul în care prietenia valoarează mai mult decât o avere”, transmite postul de televiziune.

Adunând cât mai multe brățări, concurenții au șanse mai mari la premiul cel mare, care este de 1 milion de lei. În formatul original, sunt 100 de concurenți, iar premiul este de 1 milion de dolari.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *