Claudia Pătrășcanu se mărită din nou? Inelul pe care l-a etalat mândră. Cum a fost surprinsă artista alături de noul iubit

Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară și nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea știe că a făcut parte din trupa Exotic, iar acum cântă solo și o face foarte bine. În schimb pe plan personal, vedeta nu a avut același noroc. Cântăreața a divorțat de Gabi Bădălău la finalul lui 2022 după trei ani de scandaluri, dar acum pare să-și fi găsit fericirea în brațele altui bărbat, care ar fi cerut-o și de soție. Iată imaginea care i-a pus pe jar pe fanii brunetei!

Claudia Pătrășcanu, cerută de soție? Artista și-a etalat inelul pe rețelele sociale

În vârstă de 44 de ani, Claudia Pătrășcanu este o solistă foarte îndrăgită în țara noastră. Cu o carieră muzicală impresionantă de peste două decenii, cântăreața se poate declara mai mult decât împlinită din punct de vedere profesional. Pe plan personal însă, lucrurile nu au mers atât de bine pentru ea.

În luna octombrie a anului trecut, frumoasa brunetă a divorțat oficial de tatăl celor doi băieți ai săi. Este vorba despre nimeni altul decât Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Chiar dacă a trecut printr-o despărțire dureroasă, bruneta a găsit puterea să iubească din nou, după cum se poate observa şi din postările vedetei de pe rețelele sociale.

De curând, fosta soție a lui Gabi Bădălău a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram cu inelul, în timp ce își ținea de mână noul partener de viață.

Mai mult decât atât, ea a dat de înțeles că a fost cerută în căsătorie de bărbatul din viața sa. “Da sau nu?!”, a scris bruneta în dreptul imaginii, fără a dezvălui, însă, și care a fost răspunsul ei.

Citește și Drama care a marcat-o pe Claudia Pătrășcanu: “A fost o traumă pentru mine, un șoc”. Și-a deschis sufletul și a vorbit despre suferința trăită!

Inelul cu care s-a afisat Claudia Patrascanu
Inelul pe care l-a etalat Claudia Patrascanu

Prima reacție a lui Gabi Bădălău după ce a aflat că fosta sa soție s-ar putea recăsători

După ce a postat poza cu inelul, vestea că fosta membră a trupei Exotic s-ar putea recăsători a făcut înconjurul lumii mondene. Stirea a ajuns si la urechile lui Gabi Bădălău, care nu a dorit însă să comenteze foarte mult pe seama acestui subiect.

”Să fie sănătoasă! Nu vreau să comentez nimic!”, a declarat omul de afaceri pentru cei de la Click.ro.

În cadrul unui interviu acordat recent pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a spus că încă mai crede în iubire, dar nu a dorit să ofere prea multe detalii despre ceea ce se întâmplă în viața sa.

”Eu o să fiu rezervată din acest punct de vedere, nu vreau să dau detalii din viața mea personală, eu am zis un lucru, că și dacă ar apărea cineva, nu aș încerca să expun, aș încerca să-mi țin relația cât mai rezervată.

Nu că aș ascunde, că nu am cum să nu mă afișez cu el, dar eu nu aș vrea să fiu cea care expune, pentru că s-a întâmplat să-mi expun relațiile, să mi se ceară, dar eu acum cred în altfel de iubire, în chimie, în emoție. Un bărbat adevărat nu își va dori deloc să fie expus și nu va cere asta.”, a spus artista.

Citește și Claudia Pătrășcanu dă din casă. Ce a dezvăluit despre căsnicia cu Gabi Bădălău: “Nu l-am luat pentru bani. În acel moment era falimentat”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *