Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la cuțite. ”Pentru mine, acest om nu mai există!” Ce a înfuriat-o pe artistă

Declarațiile fostului soț au făcut-o să răbufnească

Scris de: Daoud Andra

24 Jul. 2024

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou la cuțite. ”Pentru mine, acest om nu mai există!” Ce a înfuriat-o pe artistă

Deși părea că au îngropat securea războiului, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns din nou la cuțite. Artista a spus că nu vrea să mai audă de fostul soț, în urma declarațiilor făcute de afacerist la o emisiune TV.

Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Au trecut mai bine de cinci ani de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar între timp s-a finalizat și divorțul. Deși părea că au făcut pace și că sunt dispuși să ajungă la un compromis de dragul copiilor, cei doi au, din nou, ceva de împărțit. Afaceristul a fost invitat recent în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar unele dintre declarațiile lui au scos-o din minți pe fosta soție.

Vezi și: Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de fosta soacră. “De 6 ani tot se încearcă să mi se facă rău pe toate căile”. De ce o acuză mama lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a spus, în emisiunea de la Kanal D, că își ajută lunar copiii cu bani și că se ocupă de tot ce înseamnă educația lor, din punct de vedere financiar, deși instanța nu ar fi stabilit nici până acum cuantumul pensiei alimentare pe care trebuie să o plătească. Afaceristul a negat că și-a dat afară soția și cei doi copii din casă și a mai spus că nu o iubea pe Claudia Pătrășcanu când ea a rămas însărcinată cu primul lor copil. Cântăreața nu a rămas indiferentă și a răbufnit, în urma declarațiilor făcute de tatăl copiilor săi.

”Am iertat acestui om toate denigrările lui la adresa mea, timp de cinci ani în care nu-i mai aparțin, dar a mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Face rău cu bună știință! De-acum înainte să-l ierte doar Dumnezeu! Rog toată presa, pe această cale, să-mi acorde respectul de a nu mă mai întreba nimic despre acest om de azi înainte. Pentru mine, acest om nu mai există! Nu-l cunosc”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru SpyNews.ro.

Ce a spus Gabi Bădălău despre mama copiilor lui

Afaceristul a mai dezvăluit că primul copil a venit în viața lor la puțin timp după ce începuseră relația și că nu era pregătit să își întemeieze o familie. Bădălău spune că nu și-a dorit să facă nunta cu Claudia Pătrășcanu, însă părinții ei ar fi făcut presiuni în acest sens.

Vezi și: Relația dintre Gabi Bădălău și noua lui iubită, Daria, devine din ce în ce mai serioasă. Unde au fost surprinşi cei doi îndrăgostiți

”Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul. M-am sfătuit cu părinții, nu am ținut cont de ei și am făcut copilul. Totul fără să ne cunoaștem ca oameni, fără să avem o istorie. Părinții au zis că nu o cunosc, a rămas gravidă în prima lună și că mă grăbesc. După al doilea copil, am făcut nunta și botezurile”

”Nu a fost o soție bună. Da, i-am greșit, am avut o relație extraconjugala. Când mi-am dat seama că am sărit calul și îmi afectează relația, m-am dus la Claudia și i-am zis să mă ierte. Dar ea a preferat circul. Am avut probleme de la început, nu ne-am înțeles”, a mai spus Bădălău.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Insula Iubirii 2024: Cu câți bani a plătit-o Antena 1 pe Diandra
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Prima reacție a Corinei Bud, după ce cântăreața a apărut fără lenjerie intimă la Forza...
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii...
Reacția IPJ Teleorman după ce o polițistă a devenit virală pe net din cauza ținutei...
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”,...
Concurentul de la Insula Iubirii a spus DA! Cine e femeia în brațele căreia și-a...
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Succesul financiar bate la ușa a trei zodii începând de săptămâna viitoare
9 zodii vor avea parte de mulți bani. Taurul are planuri solide pentru viitor
Începând din această noapte, horoscopul indică un moment de cotitură important pentru 9 zodii
Gestul făcut de Ben Affleck, la prima întâlnire cu J.Lo, după ce și-au anunțat divorțul:...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Dani Oțil pleacă de la Neatza! Proiectul nou pe care l-a acceptat: ”E prima dată...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *