Coafuri de vară. Sunt ideale pentru părul lung în zilele foarte călduroase

Cele mai frumoase coafuri de vară pentru părul lung și mediu.
Coafuri de vară. Sunt ideale pentru părul lung în zilele foarte călduroase

Coafuri de vară, potrivite pentru zilele toride care vor veni. Vara bate la ușă, iar dacă ai părul lung, știi că trebuie să te reorientezi în materie de look-uri. În sezonul cald trebuie să optezi pentru modele de coafuri care să te ajute să te răcorești în timpul zilei. De aceea, aici îți aducem 5 idei de look-uri pentru păr lung, care îți vor fi de ajutor când va fi foarte cald afară. În plus, îți vor oferi și o înfățișare plăcută.

Cel mai bun lucru la aceste look-uri este că se adaptează oricărui stil și la orice ocazie. Le poți purta atât ziua, cât și noaptea pentru un eveniment special. Sunt ideale pentru părul lung în zilele foarte călduroase.

Coafuri de vară

Coafuri de vară

Coc înalt

Fără îndoială, aceasta este coafura perfectă pentru a te răcori vara. Cocul înalt este o alegere feminină care oferă un look rafinat dar ține departe si căldura. În timpul zilei, poți încerca un coc dezordonat, așadar lasă câteva șuvițe libere pentru a-i oferi o notă mai relaxată. Această coafură este potrivită și pentru un eveniment, iar cel mai bine ar fi să ondulezi șuvițele, pentru un aspect mai elegant.

Coafuri de vară

Împletituri laterale

Dacă îți place să-ți porți părul într-un mod cât mai natural, dar vrei să învingi și căldura verii, poți opta pentru împletituri laterale. Acestea vor da coafurii tale un aspect proaspăt. Trebuie doar să împletești o parte din breton în lateral și apoi să strângi tot părul într-o parte.

Coafuri de vară

Două codițe cu împletituri

Codițele împletite vor fi mereu la modă și vara arată foarte bine cu rochii diafane. Încearcă această coafură clasica în timpul zilei, la ținute casual deoarece acest look îți va oferi o înfățișare mai tinerească. Dacă preferi un aspect mai formal, împletește codițele spic și apoi le poți uni într-un coc strâns.

Coafuri de vară

Coada de cal

O altă coafură care nu se va demoda niciodată este coada de cal înaltă. Este de preferat mai ales în timpul verii, deoarece este practică, dar oferă și o notă sofisticată în funcție de stilul adoptat. Pentru a-i adăuga un plus de stil, alege o coadă înaltă care are câteva șuvițe libere pe laterale. De asemenea, poți ondula părul și dacă mergi la un eveniment, adaugă câteva agrafe decorative.

Coafuri de vară

Împletituri lejere

Împletiturile se numără printre coafurile cele mai populare pe care le vedem în timpul verii. Acest look este deosebit de versatil și ușor de adaptat în nenumărate feluri. Dacă vrei o coafură sofisticată, fără prea mult efort, o poți realiza din împletituri. Lasă șuvițele libere în lateral și împletește doar partea din mijloc. Răsucește șuvițele rămase libere și prinde tot părul într-o coadă joasă.

Ce trebuie să faci ca să îți reziste coafura. Trucul pe care trebuie să îl știe orice femeie

Vara este foarte dificil să îți menții o coafură perfectă pe parcursul întregii zile. Cu toate acestea, există mici trucuri la care poți apela pentru a arăta fresh mereu. Cu ajutorul spray-ului Shimmer Spray de la Maria Nila poți fi sigură că vei avea o coafură impecabilă, care va rezista.

Coafuri de vara

Părul tău va căpăta rapid un aspect sănătos și va avea o strălucire de invidiat. În plus, aroma sa fructată va da părului tău un miros floral, foarte discret.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *