Codul secret pe care îl au angajații Primark. Ce se întâmplă atunci când te afli în magazin

Codul secret pe care îl au angajații Primark. Ce se întâmplă atunci când te afli în magazin

Primark este unul dintre cele mai de succes lanțuri de magazine de modă din lume, datorită, printre altele, prețurilor sale competitive. Lucrătorii au multe povești și secrete despre ceea ce se întâmplă în fiecare zi în magazin. Un fost angajat al companiei dezvăluie câteva dintre aceste detalii.

Ce cod secret au angajatii magazinului Primark

Se știe că însoțitorii de bord au un limbaj secret pe care îl folosesc în avioane când se referă la acțiunea de a verifica dacă centurile de siguranță sunt bine fixate. Ei bine, și angajații Primark au un cod secret pentru a anunța paza în cazul unui posibil jaz în magazin. Un fost angajat l-a dezvăluit.

Bărbatul a lucrat ca funcționar la Primark și a dezvăluit într-un clip, devenit viral pe TikTok, câteva lucruri foarte interesante: cum detectează personalul magazinului posibile furturi și cum, printr-un cod secret, anunță paza.

Ați auzit vreodată pe cineva prin difuzoare rugându-l pe domnul Brown să meargă la ghișeul de la serviciul pentru clienți? Dă-mi voie să explic cine este el cu adevărat. Să zicem că firma de pază se numește Brown’s Security Services și ei sunt cei care sună, de fapt. Dar nu vor ca cei din magazin să știe acest lucru”, povestește fostul angajat Primark.

Nu este prima dată când un fost angajat al companiei dezvăluie câteva dintre secretele magazinului Primark. După cum relatează ziarul „Mirror”, o persoană care a demisionat a povestit că este inutil să ceri unui angajat o anumită haină sau mărime pentru că depozitele nu sunt organizate, ci mai degrabă sunt încăperi mari pline cu cutii de carton. „În cele șase luni cât am fost acolo, am găsit o singură dată obiectul cerut”.

O altă problemă este supravegherea. Potrivit mărturiei acestui fost angajat Primark, există camere cu circuit închis care înregistrează și salvează fețele clienților care au fost implicați într-un incident.

Magazine Primark în România

Retailerul internaţional de modă Primark a deschis, în decembrie 2022, primul magazin din România în centrul comercial ParkLake din Bucureşti, iar în urmă cu o lună a doua unitate a fost inaugurată în AFI Cotroceni. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 3.700 mp împărţită pe două etaje.

Grupul vrea să ajungă la 530 de magazine în întreaga lume, până la sfârşitul anului 2026. Intrarea pe piața din România, a 15-a, marchează un reper important pentru Primark, deoarece este o continuare a planurilor ambiţioase de extindere în Europa Centrală şi de Est, unde țara noastră se va alătura altor pieţe-cheie din Polonia, Republica Cehă şi Slovenia.

Primark este un retailer de modă internaţional cu peste 70.000 de angajaţi în 15 ţări din Europa şi SUA. Înfiinţat în Irlanda în 1969 sub denumirea Penneys, Primark îşi propune să ofere opţiuni convenabile pentru fiecare, de la produse de bază de bună calitate la stiluri unicat pentru femei, bărbaţi şi copii, la produse de frumuseţe, articole pentru casă şi accesorii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *