Compartimentul secret din mașină despre care mulți șoferi nu știu. Descoperirea inedită, iată la ce se folosește de fapt

Compartimentul secret din mașină despre care mulți șoferi nu știu. Descoperirea inedită, iată la ce se folosește de fapt

Chiar dacă poate ești convins că îți cunoști mașina foarte bine și nu te mai poate surprinde cu nimic în privința ei, este foarte probabil să rămâi uimit atunci când vei afla de acest compartiment secret. Este extrem de util, mai ales atunci când se anunță vreme rea.

Compartimentul secret din mașină despre care mulți șoferi nu știu

Șoferii pot crede că își cunosc la perfecție vehiculele atât pe dinăuntru cât și pe dinafară, dar mulți dintre ei au omis o caracteristică cheie pe care ar fi putut să o folosească în fiecare zi.

Șoferii Skoda au rămas uimiți după ce au realizat că în mașinile lor există un compartiment secret de care nu știau. Un videoclip postat de un utilizator pe TikTok dezvăluie care este compartimentul secret pe care îl au aceste mașini. Este vorba de un loc special pentru umbrelă pe care autovehiculele îl au la portieră.

Clipul, care a adunat peste 3.000 de vizualizări, îl arată pe bărbat demonstrând cum se folosește locașul ascuns. Skoda a inclus o umbrelă de mici dimensiuni pliabilă în portiera berlinei Superb, astfel încât șoferii nu trebuie să își mai facă griji că vor ieși în ploaie.

Compartimentul se află în buzunarul ușii de la șofer.

Citește și: „Butonul din mașină care te ajută să dezgheți rapid parbrizul. Puțini șoferi știu de el

@zlatadubois #zlatadubois #viral #chevy #car #drivers #fyp #true #checkcar ♬ original sound – Zlata Dubois

Cum au reacționat utilizatorii când au aflat micul secret din mașinile lor

Internauții au rămas uimiți de dezvăluirea făcută. Unul dintre ei a scris: „Tehnologia este similară cu cea a unui Bentley”, în timp ce un altul l-a întrebat pe titularul contului „Ce model de Skoda este?”.

Cu toate acestea, alți utilizatori s-au arătat deranjați că șoferul respectivei Skoda Superb a aflat abia acum de acest compartiment secret, transmițându-i că este descris „în manual”.

Unul dintre ei a spus: „Nu este un secret pe care pur și simplu nu l-ai știut”.

„Este în manual, nu e nimic secret în legătură cu asta.”, a spus altul.

Alți utilizatori au precizat că există un compartiment similar în ușile luxoaselor Rolls-Royce și că este o caracteristică întâlnită de mult timp, inclusiv la modelele mai vechi.

„Arată suspect, ca o copiere a lui Rolls Royce sau nu știu, poate că Skoda este pe cale să înceapă să facă mașini premium alături de Audi.”

Așadar, indiferent dacă și tu aveai sau nu cunoștință despre acest compartiment, utilitatea lui nu poate fi negată. Poți păstra foarte bine o umbrelă în acel locaș pentru vremurile ploioase.

Compartimentul secret din mașină despre care mulți șoferi nu știu
Compartimentul secret din mașină despre care mulți șoferi nu știu

Citește și: „De la ce vârstă poate să stea copilul pe locul din față din mașină. Aspectul menționat clar în lege

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
2 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *