Concurentul de la „Chefi la cuțite” care i-a vândut o rețetă lui Cătălin Scărlătescu. „Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar o piscină mi-am făcut” VIDEO EXCLUSIV

Declarații în exclusivitate

George Popescu, un cunoscut hairtylist din București, și Luna Morgaciova, la bază designer și pictor, se numără printre surprizele din acest sezon „Chefi la cuțite”. Deși ambii s-au înscris în competiție din pură pasiune pentru gătit, fără a avea studii in domeniu, au demonstrat de-a lungul edițiilor că își merită locul în cursa pentru marele premiu. Mai mult decât atât, preparatele lor nu doar că au fost apreciate, dar unele au atras realmente atenția chefilor. George Popescu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că rețeta lui pentru „lapte de pasăre” se găsește acum în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu.

Au dat lovitura după „Chefi la cuțite”

În timp ce hairstylistul George Popescu i-a impresionat pe jurați cu desertul său „lapte de pasăre”, pe care îl făcuse pentru prima dată în emisiune, Luna Morgaciova a reușit să ia 15 puncte, maximul din cadrul competiției, pentru preparatul său, „chilli con carne”. Însă, spre deosebire de competitorul ei, Luna nu a primit oferta de a da rețeta către un restaurant.

„O dau cui plătește mai mult”, ne-a spus amuzată Luna, completată de George.

„Lucrurile bune se plătesc. Că și mie mi-au cerut pe laptele de pasăre și am zic că doar pe bani mulți. Nu că l-am mai făcut, există într-un restaurant a la carte și îmi poartă numele. Mai exact în restaurantul lui Chef Scărlătescu. Adică cine îmi vrea laptele se duce la Scărlătescu”, a spus și hairstylistul, care a lăsat să se înțeleagă că desertul care îi poartă numele i-a adus ceva bani în cont. „Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar o piscină mi-am făcut după rețetă”.

„Este zidul meu de apărare”

Dacă George s-a făcut plăcut încă din primele zile de filmare, la Luna a fost ceva mai greu ca oamenii să se acomodeze cu ea.

„Chiar este zidul meu de apărare și cumva de foarte multe ori încerc să mă duc în zona asta în care să pozez așa, dar eu sunt cumva la extreme. Chiar sunt un om tare fain și chiar îmi place să cred asta despre mine. Eu iubesc oamenii și oamenii mă iubesc pe mine. Drept urmare eu am prieteni din toate echipele”, ne-a spus pictorița despre modul ei arogant care este perceput de cei din jur.

Ușor-ușor a dărâmat zidul și acum nu doar că a legat prietenii inclusiv cu concurenți de la celelalte echipe, dar demarează și un proiect alături de colega ei, Mihaela Zahariea.

„Gătim în continuare cum să nu. Mai mult decât atât eu mi-am terminat o școală de bucătărie unde am făcut efectiv cinci luni la rând cursuri și cu ocazia asta pot să spun că mie mi-a deschis noi orizonturi. Nu intenționez să bucătăresc, dar am făcut-o efectiv pentru mine. Am un proiect foarte interesant și foarte on point despre picturi pe mâncare, dar pentru asta o să o aștept pe Monica că să povestească mai multe pentru că a fost sincer ideea ei și mi s-a părut o idee marfă”.

Citește și Chef Florin Dumitrescu spune ce se întâmplă, în spatele camerelor, la filmările Chefi la Cuțite de pe Antena 1. De ce ajunge să se înfurie la amulete VIDEO EXCLUSIV

„Clientele mai aveau un pic și mă dădeau prin Interpol”

Pentru acest sezon „Chefi la cuțite”, filmările s-au încheiat de mult, iar concurenții care nu aveau legătură cu bucătăria s-au întors la vechile job-uri și au demarat și alte proiecte în paralel.

„Clientele mai aveau un pic și mă dădeau prin Interpol. Acum toate îmi cer să le gătesc la salon în loc să le vopsesc. Dar să știi că acceptăm oferte, gătim pentru petreceri. Avem deja trei în plan”, a mai declarat George Popescu pentru EGO.ro.

De aceeași părere este și Luna, care recunoaște că acum i s-a mărit paleta și că oricând poate trece de la pictură, croit, la gătit.

„Mi se pare cumva că acum suntem într-o zonă în care putem să facem orice, adică dacă nu îți mai place cu hainele, nu îți mai place cu părul, poți să faci ceva de mâncare”, întreruptă fiind de colegul de platou care spune că el nu va renunța niciodată la meseria care l-a consacrat. „Nici chiar. La salon „gătim” păr, acasă gătim pentru soți și soții. De astea”.

Citește și Ce pățea Gina Pistol pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite. Doar puțini știu asta, motivul real pentru care a plecat

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *