Corina Bud a rupt tăcerea. Răspunsul artistei după ce a fost desființată de internauți pentru că l-a criticat pe Babasha

Iată ce mesaj a transmis vedeta!

Corina Bud nu a mai suportat criticile și a rupt tăcerea! Vedeta a fost desființată pe rețelele sociale din cauza comentariilor sale referitoare la prestația lui Babasha în cadrul concertului Coldplay de pe Arena Națională. Acum, artista a simțit nevoia să clarifice situația și să explice motivele din spatele reacției sale. Iată ce mesaj a transmis solista pe pagina sa de Instagram!

Corina Bud, prima reacție după ce a șters pe jos cu Babasha

Corina Bud a precizat pe rețelele sale de socializare că l-a contactat pe Babasha imediat după eveniment, considerând că este important să discute personal cu acesta pentru a clarifica neînțelegerile.

În ciuda criticilor primite, artista a rămas fermă în convingerea că piesa lui Babasha nu a fost potrivită pentru un concert al trupei Coldplay, argumentând că majoritatea celor prezenți au fost de aceeași părere și au huiduit momentul respectiv.

”Mesajul ăsta e pentru familia, prietenii și fanii mei, pentru cei care m-au înțeles mereu, în toate deciziile, riscurile și greșelile mele.

În ceea ce-l privește pe Babasha, cu el am vorbit personal când emoția știrii era sus, pentru că așa era corect, să vorbesc pe viu cu un om pe care l-am rănit, fără să vreau.”, a scris vedeta în mediul online.

”Publicul are mereu dreptate”

Artista a continuat spunând: ”Nu mi-a fost niciodată frică să trăiesc în adevărul meu artistic, care a însemnat mereu curaj, ironie, cringe și, mai ales, emoție exprimată fără filtre.”

Ea a subliniat că reacția sa a fost una sinceră, bazată pe emoțiile puternice resimțite în acel moment. De asemenea, artista a subliniat că nu a fost vorba de vreo formă de rasism sau discriminare, ci pur și simplu de un șoc cultural și de context.

”Publicul are mereu dreptate și au huiduit toți un moment, sentimentul că ne este ceva impus, că suntem păcăliți,” a explicat Corin Bud.

Citește și Semnul divin primit de Babasha, după ce a urcat din nou pe scenă la concertul Coldplay: ”E la voia lui Dumnezeu”. Ce s-a întâmplat în a doua seară și cum a reacționat liderul trupei!

Va reuși artista să pună punct criticilor?

Cântăreața și-a exprimat regretul pentru controversele generate, dar a rămas fermă în opinia sa că orice eveniment trebuie să respecte așteptările publicului și să fie adecvat contextului.

În ciuda valului de critici, artista a insistat că a învățat din această experiență și că va continua să își exprime opiniile cu sinceritate și curaj. Astfel, Corina Bud a reușit să aducă claritate asupra reacției sale și să își apere punctul de vedere într-un mod deschis și transparent.

Mesajul său de pe Instagram a fost apreciat de mulți dintre fanii săi, care i-au înțeles poziția și i-au oferit sprijinul lor. Rămâne de văzut cum va evolua această situație și dacă va reuși să pună capăt speculațiilor și criticilor aduse.

Citește și Ce i-a spus Babasha lui Chris Martin înainte de concert. ”Am încercat să-l previn”. Câți bani a primit manelistul pentru a urca pe scenă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arată soacra lui Daniel Pavel?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Bilete de avion foarte ieftine pentru Grecia. Cât costă zborul dus-întors către Creta sau Zakynthos
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a...
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!'...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Divorț neașteptat în showbizul românesc! A pierdut sarcina și apoi s-a despărțit de soț în...
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Gina Pistol, în costum de BAIE! Cum ARATĂ când RENUNȚĂ la haine
Hainele sintetice nu sunt sănătoase: Adevărul din spatele materialelor artificiale
Băuturi pe care nu trebuie să le consumi niciodată
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
Surpriză în showbiz! Au fost surprinși din nou împreună la 15 ani de când au...
Lidia Buble, confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi...
Victor Vrînceanu, dezvăluiri cutremurătoare la adresa Andreei Antonescu: ”Mă trezesc că o persoană străină stă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *