Corina Caciuc și-a afișat burtica de gravidă pe internet. Iubita lui Reghecampf arată minunat

Corina Caciuc, partenera lui Laurențiu Reghecampf, este însărcinată pentru a doua oară. În urmă cu puțin timp, fostul soț al Anamariei Prodan a publicat imagini superbe cu iubita lui, în care i se observă burtica proeminentă. Șatena este în ultimul trimestru de sarcină și urmează să nască în curând.

Laurențiu Reghecampf a publicat imagini cu iubita lui însărcinată

După scandalul uriaș cu fosta soție, Laurențiu Reghecampf pare că și-a găsit fericirea. Actuala lui parteneră, Corina Caciuc, este însărcinată și urmează să îi dăruiască încă un copil. Cei doi au o relație de mai bine de trei ani, de pe vremea când antrenorul era căsătorit cu Anamaria Prodan. Reghe și Corina mai au un fiu, pe nume Liam, născut în 2022.

Așadar, în mediul online, Laurențiu Reghecampf a publicat fotografii cu Corina Caciuc însărcinată pentru a doua oară. La ora actuală, cuplul se află în vacanță cu Liam. În pozele postate de antrenor se poate vedea burtica mare a iubitei sale, semn că este deja în ultimul trimestru de sarcină (vezi GALERIA FOTO).

Vineri, 26 ianuarie 2024, Anamaria Prodan și Corina Caciuc trebuiau să se întâlnească la Judecătoria Buftea, însă iubita lui Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat. În locul ei a fost avocata sa, pe motiv că partenera antrenorului este plecată din țară.

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

Deși atât Prodan, cât și Reghe sunt implicați în alte relații, scânteia „războiului” dintre cei doi foști soți s-a reaprins astăzi. Impresara l-a acuzat pe antrenor că nu face altceva decât să îi deschidă procese cu gândul că așa va mai primi bani de la ea.

„Cum să se uite copiii lui către el când pe zi ce trece face mizerii și mai mari. Deschide procese unul după altul în disperarea de a mai lua ceva bani de la mine. Când ești condus în viață de altele și nu ai valori, când cobori de la plus infinit la minus infinit, ajungi într-o formă de viață vegetativă”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.

Anul trecut, Corina Caciuc a transmis că este iar însărcinată chiar de ziua lui Laurențiu Reghecampf. Iubita acestuia va aduce pe lume tot un băiețel: „La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine. Eşti şi vei fi mereu eroul meu. „Happy Birthday my love! 1+1=4”.

Citește și Anamaria Prodan revine în forță la TV, e oficial! Emisiunea cu care vrea să distrugă concurența, când începe

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *