Coșmarul prin care a trecut fiica lui Cornel Palade la Londra: „Am fost dată afară pe străzi din nou”

Ada Palade, șoc imens! S-a trezit cu hainele în stradă
Coșmarul prin care a trecut fiica lui Cornel Palade la Londra: Am fost dată afară pe străzi din nou

Ada, fiica lui Cornel Palade, a avut parte de o surpriză total neplăcută din partea prietenilor. Mutată de trei ani la Londra, acolo unde a vrut să își facă o viață mai bună, tânăra povestește ce i s-a întâmplat.

Ada, fiica lui Cornel Palade, dată afară din casă

Ada Palade locuia la Londra alături de prietenii săi, în care credea că poate avea încredere. Ceea ce s-a întâmplat însă, i-a demonstrat cu totul altceva. Tânăra susține că mai important pentru ei decât orice ar fi fost chiria.

„Am plecat din România în urmă cu aproape trei ani. Mi-am lăsat familia pentru visul meu, gândindu-mă că o să am prieteni adevărați și cei mai buni, o persoană drăguță care să fie lângă mine, să mă susțină. Mă gândeam că acești oameni credeau în mine, că mă iubeau, că-și doreau să fiu fericită, dar se pare că cel mai important lucru pentru ei a fost chiria”, a scris Ada Palade pe Facebook, potrivit viva.ro.

Ada și Cornel Palade
Ada și Cornel Palade

Ada Palade s-a trezit pe străzi, dată afară din casă de proprii prieteni

Fiica lui Cornel Palade spune că s-a trezit dată afară din casă, la Londra, de către cei pe care îi credea prieteni. Ada a povestit cum, cu hainele în stradă, a fost nevoită să treacă prin clipe grele. Tânăra susține că aceștia au profitat de bunătatea ei și s-a ajuns într-o astfel de situație la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

„Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou. Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun. Mi-am lăsat în spate familia și țara mea din cauza mentalității, sexismului misogin și adevărului că nu pot lucra într-un mediu unde prostia și prostituția sunt puse drept o imagine a muncii, iar eu nu sunt asta”, a mai scris Ada Palade.

Ada, fiica lui Cornel Palade, mai spune că după șocul faptului că a fost dată afară din casă, ar fi fost și asaltată în plină stradă de un șofer de autobuz și nimeni nu ar fi sărit să îi dea o mână de ajutor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.2 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *