Coșmarul trăit de Maria Dragomiroiu în prima căsnicie: “M-a apucat de păr, mă tăra, eu plângeam“. Puțini știu ce suferință ascunde celebra artistă

Vezi ce dezvăluiri uluitoare a făcut Maria Dragomiroiu despre prima căsnicie!

Maria Dragomiroiu, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a trăit un adevărat calvar în primul mariaj. Deși a vorbit foarte rar despre aceste lucruri, artista susține că a fost agresată fizic și înșelată de către fostul ei partener de viață. Cu ceva timp în urmă, interpreta a rememorat coșmarul pe care l-a îndurat în prima căsnicie.

Maria Dragomiroiu ar fi fost agresată fizic și înșelată de primul soț

În prezent, Maria Dragomiroiu are 68 de ani și se poate lăuda cu o căsnicie fericită și împlinită. De mai bine de trei decenii, cântăreața de muzică populară se iubește cu Bebe Mihu. Însă, înainte de a-l cunoaște pe organizatorul de evenimente, vedeta a mai avut un mariaj, care a însemnat un coșmar pentru ea.

În cadrul unui interviu, artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu tatăl celor doi copii ai ei, Ileana și Mircea. Maria Dragomiroiu a rememorat un episod halucinant din perioada când trăia cu Ion, cel care avea să o părăsească pentru o altă femeie.

”Eram acasă și l-am sunat. Nu mi-a răspuns și am sunat-o pe soacra mea și nu mi-a răspuns nici ea. Am zis că este la soacra mea precis în garsonieră cu o femeie.

Am luat un taxi și când am ajuns la lift, în cabina liftului era soacra mea. Am văzut-o că intră într-o panică și în momentul acela mi-am dat seama că știe ceva.

În timp ce liftul urca, am coborât și a început să vorbească foarte tare ca să se audă de acolo. I-am spus că de acolo nu plec. Am rămas pe scară, acolo am stat 2 ore în frig pe scara blocului și s-a ivit un vecin să îmi spună să intru să mă încălzesc sau să beau un pahar cu apă.

A ieșit el din cameră și a intrat la omul ăsta în casă și a început să facă urât. Am ieșit afară, a venit liftul, a apărut și soacra mea. M-au aruncat în lift, mi-a dat un pumn în cap, s-a oprit liftul.

Ea a zis: ”Du-o mă acasă și o omoară!” Atunci el m-a apucat de păr din mijlocul capului și mă târa. Eu plângeam. Oamenii trăgeau de el într-o parte și de el în alta, iar el nu și-a dat drumul până nu a plecat cu tot părul.

Un an de zile am stat fără niciun fir de păr acolo .”, a povestit cântăreața de muzică populară în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

”Eu am fost motorul familiei”

În cadrul aceleiași emisiuni, Maria Dragomiroiu a mai mărturisit că partenerul ei de viață nu o lăsa să meargă la spectacole. Însă, ea a făcut totul pentru a evolua și pentru a-și construi cariera cu care se mândrește acum.

”Cred că din cauza soacrei s-a întâmplat, ea fiind o femeie foarte rea. A fost bine cât am fost la început. Problemele au apărut în momentul în care eu am vrut să evoluez. Toată viața mea am vrut să fac ceva. Eu am fost motorul familiei.

Lui îi plăcea foarte mult să stea la televizor, să se uite la videouri. Nici asta nu m-a deranjat. Îl deranja pe el pentru că eu plecam în spectacole. Luam trenul și plecam unde eram chemată. Aici a început ruptura noastră pentru că el nu a putut să țină pasul cu mine.”, a spus Maria Dragomiroiu.

Citește și Are 68 de ani, dar arată de 40! Maria Dragomiroiu și-a dezvăluit, în sfârșit, „secretul tinereții fără bătrânețe”. Ce nu a făcut niciodată!

Bebe Mihu i-a redat speranța în iubire

Cu toate că a trecut printr-un adevărat calvar, Maria Dragomiroiu nu și-a pierdut speranța că își va găsi sufletul pereche, iar soarta a răsplătit-o. Vedeta l-a cunoscut pe Bebe Mihu, pe vremea în care acesta ocupa funcția de director al Casei de Cultură.

Cei doi au avut o relație frumoasă timp de patru ani de zile, iar apoi au decis să-și unească destinele. Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au făcut cununia civilă în anul 1991, iar în anul 1999 au făcut și cununia religioasă. Și mai interesant este că interpreta este cea care și-a cerut partenerul în căsătorie.

”S-a întors din turneu din America şi îţi dai seama, când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama şi la tata să mă ceară”, a dezvăluit, acum ceva timp, Bebe Mihu.

Citește și Ce ritual inedit de înfrumusețare are Maria Dragomiroiu. Secretul unui ten fără riduri la 68 de ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8.7 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *