Cosmin Cernat a tras din greu să-și cucerească soția: „Mădălina nu mă prea suferea, mă considera mai infatuat” EXCLUSIV

S-a căsătorit cu Mădălina Moroșanu, fosta colegă de la Kanal D, în urmă cu 11 ani
Cosmin Cernat a tras din greu să-și cucerească soția: „Mădălina nu mă prea suferea, mă considera mai infatuat” EXCLUSIV

De mai bine de 11 ani, Cosmin Cernat și-a găsit fericirea alături de Mădălina Moroșanu. A cunoscut-o chiar la Kanal D, pe vremea când era prezentatorul știrilor sportive, iar ea era gazda matinalului. Trecută, la rândul ei, printr-un divorț, Mădălina nu i-a dat la început prea multe șanse. Cosmin a fost nevoit să ducă muncă de lămurire până să o convingă să accepte o întâlnire în oraș, la o cafea. În interviul exclusiv pentru Ego.ro, Cosmin Cernat ne-a povestit despre femeia care i-a adus liniștea sufletească. Dar și despre copiii lui, cu care are o relație foarte strânsă:

„Nu cred că sunt un tată, cred că sunt mai degrabă un bunic!”.

Cosmin Cernat: „Sincer, mi-a fost greu să o conving să ieșim la o cafea, dar am ieșit până la urmă”

Până să o convingă pe Mădălina să spună „DA!” în fața ofițerului de la Starea Civilă, Cosmin Cernat a avut de tras. Deși erau colegi, și profesional se înțelegeau foarte bine, mai ales că și lucrau în același departament, Mădălina nu părea să fie prea impresionată de el, ca iubit.

„Ea nu mă prea suferea foarte mult, mă considera mai infatuat. Mie mi-a plăcut foarte mult de ea. Am reușit să am alături de mine o femeie minunată, o soție extraordinară și o mamă la fel de minunată și de extraordinară. Sincer, mi-a fost greu să o conving să ieșim la o cafea. Și ei i-a fost destul de greu să accepte, dar am ieșit până la urmă. Mă emoționează acest lucru de fiecare dată când mă gândesc la familia mea pe de o parte, și la familia Kanal D pe de cealaltă parte. Mădălinei vreau să îi mulțumesc pentru felul în care a avut grijă și are grijă de fetele mele”, a povestit Cosmin Cernat pentru EGO.ro despre debutul poveștii lor de dragoste.

Cosmin Cernat alături de soție și de cei trei copii
Cosmin Cernat alături de soție și de cei trei copii

„Eu nu cred că sunt un tată, cred că sunt mai degrabă un bunic”

În momentul de față, cei doi au o căsnicie de mai bine de 11 ani și le place să spună că au împreună trei copii. Cernat are două fete, Ayana și Maya, din căsnicia cu Monica Iagăr. Iar partenera lui de viață are un fiu, din prima căsnicie cu Dumitru Moroșanu. Chiar dacă fetele locuiesc cu mama lor, petrec extrem de mult timp în compania tatălui. În plus, au o relație frumoasă și cu fratele lor vitreg. În toți acești ani, nici Cosmin și nici Mădălina nu au făcut diferențe între copii. Au încercat să aibă, mai întâi de toate, o relație de prietenie cu ei.

„Eu nu cred că sunt un tată, cred că sunt mai degrabă un bunic. Una dintre puținele mele calități pe lumea asta este că iubesc copiii. Pentru mine important este ca ei să fie fericiți. Atâta vreme cât ei, toți trei, vorbesc cu mine lucruri intime pe care foarte mulți copii nu le vorbesc cu părinții lor, cred că au încredere în mine. Și se simt în siguranță, în spațiul lor intim în care îmi permit uneori să intru. Mi se pare normal să fie așa, pentru că și eu am spațiul meu în care ei nu intră și ei au spațiul lor în care eu nu intru.

Eu sunt un tată care mai degrabă i-a alintat și i-a iubit, nu le-a impus neapărat un set de reguli. Cred că le-am transmis mai degrabă un set de valori în care eu cred foarte tare. Acestea sunt respect, prietenie, privit în ochi când spui ceva, răbdare, iubire, lucru care nu cred că se vor pierde vreodată”, ne-a mai povestit realizatorul emisiunii „Invitatul de la 12”, de la Radio Impuls.

Cosmin Cernat iese în parc, împreună cu copiii: „Stăm pe bancă, să ne relaxăm, mâncăm un popcorn, o înghețată”

Așa se face că ori de câte ori timpul îi permite, își ia copiii, în ultima vreme mai mult pe cei mici, pe Maya și Matei, iese cu ei în parcuri și au tot felul de activități recreative împreună.

„Nu mi-am dorit neapărat să aibă copiii mei activități cu mine. Am dorit mereu să povestească și să vină spre mine când au ei nevoie. Important este ca ei să știe că există cineva acolo. Avem activități împreună. Ne place să mergem în Parcul Floreasca, să stăm pe bancă, să ne relaxăm, să mâncăm un popcorn, o înghețată. Ne mai uităm la filme împreună. Avem niște zile care sunt ale noastre în care ne spunem și lucrurile bune și cele rele”, ne-a povestit Cosmin despre relația pe care o are cu copiii lui.

Cosmin Cernat adoră să petreacă timp cu familia
Cosmin Cernat adoră să petreacă timp cu familia

I-ar plăcea un interviu public cu tatăl lui: „Discuțiile noastre sunt fascinante”

Când nu este în parcuri sau nu comentează competiții sportive, Cosmin se dedică emisiunii „Invitatul de la 12”. Producția nu doar o moderează, ci o și pregătește alături de colegi. De-a lungul timpului, a avut o sumedenie de invitați, colegi, persoane publice sau oameni care au avut ceva important și interesant de spus. Însă cea mai mare dorință este ca, într-o bună zi, să realizeze un interviu, în direct, alături de tatăl lui.

„Mi-ar fi plăcut să fac interviuri cu Nichita Stănescu sau cu Nicolae Steinhardt, dintre cei care nu mai sunt. Cred că mi-ar plăcea să fac un interviu cu tata, dar nu va dori niciodată acest lucru. Discuțiile noastre sunt fascinante. Am mulți amici, cunoscuți care nu sunt în radarul public și care ar merita multe emisiuni pentru ceea ce fac în domeniile lor de activitate”, a mai declarat Cosmin Cernat pentru EGO.ro.

Cosmin Cernat visează la un interviu radio cu tatăl lui
Cosmin Cernat visează la un interviu radio cu tatăl lui

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *