Cosmina Păsărin, mărturisiri despre revenirea la Vorbește lumea. Ce sfat i-a dat Adela Popescu: “Este un om minunat”  EXCLUSIV

Cosmina Păsărin, Majda Aboulumosha și Emily Burghelea au preluat „Vorbește lumea”, după ce Shurubel și Bogdan Ciudoiu au mers în vacanță, iar Adela Popescu a început un alt proiect, anume “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Frumoasa brunetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre noul ei rol, explicând că nu simte presiune. De asemenea, vedeta ne-a dezvăluit ce sfat i-a oferi soția lui Radu Vâlcan.

Cosmina Păsărin, despre rolul său de la Vorbește lumea: “Am două partenere minunate și vesele”

Nu este prima oară când Cosmina Păsărin îi încântă pe telespectatorii de la Vorbește lumea. Ea a făcut parte din gașca formată în emisiune, pe când Adela Popescu era însărcinată cu al treilea copil. Apoi, ea i-a mai ținut locul partenerei lui Radu Vâlcan, prezentând alături de Bogdan Ciudoiu. Vedeta ne-a vorbit despre diferențele care există acum în show:

„În primul rând că platoul are altă față. Îmi plăcea foarte mult cum era și atunci și îmi place foarte mult cum e și în momentul de față. La fel de important este un alt detaliu, faptul că am prezentat atunci într-o altă formulă, în vară. În toamnă, l-am avut ca partener pe unul dintre colegii Adelei. Eu, practic, i-am ținut locul ei în toamnă. Acum, am două partenere minunate și vesele. Zona în care ne ducem este o zonă super happy, nu spun că până acum nu era cazul de așa ceva, Doamne ferește. Doar că suntem femei, este energia aceasta feminină, este frumos, îmi place mult.”

De ce nu a participat în reality show-uri: „Nu m-aș simți confortabil”

Multe vedete s-au orientat către reality show-uri, printre care „Survivor” sau”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Întrebată de ce nu a acceptat o astfel de provocare, Cosmina Păsărin a explicat că aceste concepte de televiziune nu se află în zona ei de confort:

„Nu sunt în zona mea, nu m-aș simți confortabil la astfel de show-uri și prefer să nu accept astfel de invitații. Nu cred că aș face față, chiar nu este ceva ce mi-aș dori să fac eu. Alții poate sunt mai curajoși, mai dornici să încerce, eu sunt destul de atentă la deciziile de acest fel și nu aș vrea să iau o decizie care mi-ar îngreuna viața. Este posibil să se întâmple acest lucru și am zis că este mai bine să nu accept astfel de provocări. Îmi plac provocările, dar nu din zona asta.”

Cum s-a schimbat de-a lungul timpului

Cosmina Păsărin are o frumoasă carieră, fiind cunoscută de publicul din România de mult timp. Ea a reușit să se păstreze în atenția fanilor, însă a trecut printr-o mulțime de schimbări. Vedeta ne-a explicat că a încercat să se schimbe în bine, pentru a ajunge la o variantă mai bună a sa:

„S-au petrecut foarte multe schimbări, foarte multe schimbări în interiorul meu, în primul rând. Sunt eu alt om, m-am schimbat. Nu știu de ce tot auzim în societate că oamenii nu se schimbă. Eu știu oameni care s-au schimbat și care au acum variante mult mai bune. Chiar ne schimbăm, important este să ne dorim. Am schimbat foarte mult din modul de gândire, din modul de a acționa. S-a schimbat viața foarte mult și cumva m-am dus într-o zonă foarte benefică mie. Am încercat să fac schimbări în bine. Te poți schimba și schimbările să nu fie neapărat din zona pozitivă, să fie din zona negativă.”

„Adela este un om minunat”

De asemenea, vedeta ne-a explicat că nu simte presiune pentru că a preluat acest rol, fiind în fața telespectatorilor de luni până vineri, în fiecare dimineață. Când vine vorba despre Adela Popescu, Cosmina Păsărin a punctat că partenera lui Radu Vâlcan este o persoană minunată:

„Adela este un om minunat. Știți că ea are alt proiect în momentul de față și practic, noi trei am venit în locul lor. Ei au plecat în vacanță, băieții, Bogdan și Shurubel, iar Adela va începe acest nou proiect. Nu simt presiune. Ar trebui? Nu, deloc chiar. Nu am fost cumva aduse ca să ne comparăm, nici noi între noi, nici noi cu echipa care a fost înainte. Nu asta a fost ideea.”

Ce sfat i-a dat Adela Popescu

Adela Popescu i-a oferit și un sfat Cosminei Păsărin, explicându-i că o să urmeze o perioadă grea și intensă, însă lucrurile o să se așeze de la sine:

„Mi-a spus că va urma o perioadă care nu este chiar ușoară și nu este ușoară, că va fi intensă și așa este, este intensă și gândește-te că noi vorbim acum după primul live, dar că, cu timpul, lucrurile se vor așeza și fix așa se va întâmpla. Țin minte aceste lucruri despre care ea îmi povestea și am trăit aceste senzații anul trecut. Fix când mă obișnuisem, s-a încheiat perioada aceea.”

Care a fost cel mai greu moment din viața Cosminei Păsărin

Cosmina Păsărin este o femeie puternică, care știe ce vrea și se bucură de o frumoasă carieră. Totuși, ea a întâmpinat un moment care i-a schimbat total viața. Pe când avea 16 ani, tatăl ei a decedat:

„Moartea tatălui meu, eveniment care, s-a întâmplat, din păcate, când eu aveam 16 ani. Au mai fost apoi perioade foarte grele, toți avem perioade foarte bune și mai puțin bune, dar acel moment este, cu siguranță, cel mai greu.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *