Costumul de baie minuscul cu care Delia a ridicat gradele în termometre. Cum arată la spate, fanii au reacționat imediat. ”Arăți trăsnet”

Părerile celor care o urmăresc au fost împărțite

Scris de: Daoud Andra

16 Jul. 2024

Delia și-a obișnuit fanii cu ținute extravagante, dar din când în când, renunță la haine și își afișează formele pe rețelele de socializare. Artista s-a bucurat de relaxare la piscină, iar costumul de baie pe care l-a purtat a provocat numeroase reacții pe internet.

Cum arată Delia într-un costum de baie minuscul

Delia are mare grijă la felul în care arată și se menține într-o formă de zile mari, de ani buni. Artista poartă de obicei haine largi, pentru a-și ascunde corpul, însă din când în când bifează și câte o apariție mai îndrăzneață. În această perioadă cu temperaturi caniculare, artista se relaxează la piscină și îi încântă și pe cei care o urmăresc cu apariții care mai de care mai provocatoare.

Vedeta are piscină amenajată pe terasa apartamentului unde locuiește, astfel că se poate afișa în orice ipostază dorește. Recent, a purtat un costum de baie minuscul, care în partea din spate lăsa aproape totul la vedere. Delia nu a ezitat să posteze câteva imagini pe Instagram, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Vezi și: Vedetele din România, în costum de baie. Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii. Delia, Andreea Bălan și Antonia, apariții de senzație

Cei mai mulți dintre fanii ei au apreciat apariția și i-au complimentat silueta și formele, însă au fost și voci care au spus că a exagerat cu goliciunea și că apariția este mai degrabă una vulgară. ”Ești minunată”, ”Arăți trăsnet”, ”Ești bine de tot”, ”Foarte frumoasă la vârsta ei”, ”Câtă vulgaritate”, ”Frumoasă, nimic de zis, dar ai dat-o în vulgar” – au fost câteva dintre comentariile primite la postare, pe lângă cele peste 80.000 de like-uri.

Delia, despre stilul vestimentar

Artista a declarat, la un moment dat, că preferă să poarte haine largi și care îi acoperă formele, pentru a nu fi privită insistent. Atunci când vine vorba despre haine, acestea sunt atât o formă de exprimare, cât și de protecție pentru ea. Cu toate acestea, în mediul online nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare.

Vezi și: Singurele imagini cu Delia în care apare topless. Acum se îmbracă doar cu haine largi, dar înainte poza în ipostaze provocatoare

”Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit ea, la un moment dat, pe internet.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *