Cristale puternice care atrag banii. Pietre care îți aduc bunăstarea în viață în 2023

Cum te poate ajuta fiecare cristal în parte
Cristale puternice care atrag banii. Pietre care îți aduc bunăstarea în viață în 2023

Foarte mulți oameni cred în puterea cristalelor și a pietrelor prețioase. Acestea au rol de ajutor pentru a atrage în viață ceea ce își doresc. Află de mai jos cum funcționează acestea și cum le poți folosi pentru a atrage banii spre tine.

7 cristale ale anului 2023. Atrag bunăstarea în viața ta

Cristina Brai, cristaloterapeut, a explicat în cadrul unei emisiuni TV ce sunt aceste șapte cristale puternice care atrag banii și cum pot fi folosite.

“Anul acesta vom lucra cu niște cristale speciale, sunt șapte super cristale, numite așa pentru că au proprietăți deosebite. Cristalele aduc abundență, prosperitate, creativitate, sănătate pe toate planurile pentru că abundența materială înseamnă abundență spirituală”, spune Cristina Brai.

Ametistul

Acesta este unul dintre cele mai puternice cristale. Ajută la păstrarea viziunii asupra vieții și la accesarea unui plan de conștiință superior. Reprezintă un cristal preferat de foarte multe femei.

“Ametistul este unul dintre cristalele cele mai puternice. Ne ajută să păstrăm viziunea asupra vieții noastre, să accesăm un plan de conștiință superior, în care să vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai extinsă și mai elevată. Ametistul este un cristal preferat de foarte multe femei din întreaga lume”, a explicat Cristina Brai.

Cuarțul roz

Este cunoscut ca fiind piatra iubirii necondiționate, a acceptării și a iertării de sine. Acest cristal este de mare ajutor pentru deschiderea inimii către iubirea necondiționată.

Turmalina roz

Acest cristal ajută oamenii pentru a avea mai multă putere și viziune. Are capacitatea de a vindeca rănile sufletești și de a bandaja cu iubire. Totodată, ajută la deschiderea planurilor divine și a potențialului.

Kunzitul

Este considerat un cristal profund spiritual care aduce noroc. Se folosește în general pentru a îmbunătăți creativitatea și pentru a susține modestia și altruismul. Energia Kunzitului ajută la îndepărtarea energiilor negative.

Perla

Știm cu toții că perlele sunt considerate un adevărat simbol al eleganței, al purității, al înțelepciunii și al rafinamentului. Acestea asigură oamenilor care aleg să le poarte protecție energetică, vindecarea rănilor trecutului și a celor sufletești, și aducerea unei viziuni asupra vieții.

“Perlele simbolizează eleganța, puritatea, înțelepciunea, rafinamentul, și întotdeauna au fost asociate cu frumusețea. Marii creatori de modă în colecțiile lor folosesc perle. Ele asigură protecție energetică, lucrează mult pe corpul emoțional, vindecă din rănile trecutului, rănile sufletești și ne aduc viziune asupra vieții”, explică Cristina Brai.

Piatra lunii

Acest cristal are capacitatea de a activa puterea intuitivă și energia introspectivă, vindecătoare. Are putere de a aduce viziune asupra vieții.

Super seven

Este alcătuit din șapte cristale, fiind un cristal foarte puternic. Poate fi purtat de către toți oamenii care își doresc mai mult de la viață.

“Super seven are în interiorul său șapte cristale, fiind foarte puternic. O brățară este pentru femeile care își doresc mai mult de la viață, cele care doresc să creeze mai mult în viața lor, care doresc să aducă la lumină potențialul. Deoarece aceste minunății, lumina din interiorul pământului, ne conduc către lumina interioară”, spune specialistul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *