Cristi Mitrea, pus la zid de Zanni: “Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice”. Acuzații dure

Cei doi și-au aruncat replici dure

Scris de: Daoud Andra

05 Jun. 2024

Cristi Mitrea, pus la zid de Zanni: “Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice”. Acuzații dure

Cristi Mitrea și Zanni au stat față în față, pentru prima dată, după încheierea Survivor All Stars. Cei doi și-au aruncat replici tăioase și nu și-au ascuns antipatia unul față de celălalt. Ce i-a reproșat câștigătorul Survivor luptătorului de MMA.

Zanni și Cristi Mitrea, schimb dur de replici la televizor

La scurt timp după ce a câștigat Survivor All Stars, Zanni a fost invitat La Măruță, pentru a vorbi despre experiența din emisiune. În platou s-a întâlnit și cu Cristi Mitrea, iar schimbul lor de replici a fost unul acid. Pe parcursul competiției, Mitrea a fost invitat de mai multe ori în platoul emisiunii pentru a comenta despre evoluția concurenților.

Luptătorul nu și-a ascuns antipatia față de Zanni, iar lucrurile pe care le-a spus despre el au ajuns și la urechile câștigătorului. Din acest motiv, atunci când a venit în platou, Zanni nu a vrut să îl salute pe sportiv.

Vezi și: Câte kilograme are Zanni, după 5 luni petrecute la Survivor All Stars: “În atitudine cântăresc mai mult decât toți”

”Cristi Mitrea: Dau și eu acum noroc cu el, pentru că a trecut pe aici și nu a salutat. Nu te mai uita așa, uită-te în ochii omului când dai noroc cu el, este de bună creștere. Și dai și ‘Bună ziua’ când intri în casa omulul.

Zanni: Așa s-a vorbit dinainte? Să facem show?

Mitrea: Nu e nevoie, stai liniștit.

Zanni: Mitrea vrea saluturi de la mine, dar el m-a vorbit doar strâmb aici, el să mă salute pe mine. El să mă respecte, eu nu am vorbit prost în absența lui”, a fost începutul dialogului dintre cei doi.

Zanni și Cristi Mitrea și-au aruncat săgeți, în direct la televizor

Momentul în care Zanni a răbufnit

La un moment dat, Cristi Mitrea a făcut referire la caracterul artistului, iar acesta a reacționat dur. Zanni a amintit de un moment petrecut în urmă cu mai mulți ani, când Andreea Mantea, mama copilului lui Cristi Mitrea, l-a acuzat pe acesta de violență domestică.

Vezi și: 7 lucruri mai puțin știute despre Zanni, câștigătorul Survivor All Stars 2024. Câți bani a primit după ce a obținut marele premiu al emisiunii de la Pro TV

”Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca și când tu ești la poarta Raiului. (…) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine. Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia (n.r. Andreea Mantea) și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea. S-a votat caz social? Și Andreea Mantea este caz social, victima unei violențe domestice”, a mai spus Zanni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *