Cristi Tănase, prins sub influența substanțelor interzise la volan. Polițiștilor li s-a părut ciudat comportamentul lui, ce au descoperit

Iată ce au declarat surse din Poliție!

O nouă persoană publică a fost prinsă drogată la volan. Este vorba despre fostul fotbalist al clubului FCSB, Cristi Tănase. Sportivul a fost oprit în trafic miercuri seară, 27 decembrie, de către polițiștii din Pitești, iar acestora li s-a părut ciudat comportamentul lui, așa că l-au testat pentru a vedea dacă a consumat alcool sau dacă a luat droguri. În final, oamenii legii au constatat că cel poreclit Dodel se afla sub influența substanțelor interzise.

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Cristi Tănase, în vârstă de 36 de ani, a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan în Pitești. Fostul fotbalist al echipei Steaua, devenită ulterior FCSB, a fost oprit miercuri seară, 27 decembrie, pentru un control de rutină, la ieșirea din orașul Pitești, spre comuna Bradu.

Observând că sportivul are o privire și un comportament ciudat, oamenii legii au decis să-i pună fiola bărbatului și să-l testeze cu aparatul drugtest. Rezultatul alcooltestului a ieșit negativ, însă drugtestul a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă.

”Piteșteanul Cristian Tănase, zis Dodel, fost fotbalist, a fost depistat, în această seară, drogat în trafic, de către polițiștii biroului rutier Pitești. Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu.

Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest.

Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat.”, au declarat surse din Poliție pentru Știrile PRO TV.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal

Rezultatul analizelor de sânge va spune ce drog a consumat Cristi Tănase. Până atunci, însă, oamenii legii i-au întocmit dosar penal sportivului și i-au suspendat permisul de conducere pe perioada cercetărilor.

”Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise”, au mai precizat sursele respective.

Citește și Decizia majoră a lui Dorian Popa după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise: „Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare”!

A jucat de 41 de ori pentru echipa națională de fotbal a României

Cristi Tănase s-a remarcat la FC Argeș, echipă pentru care a jucat peste 100 de meciuri. Ulterior, mijlocașul a fost cumpărat de Steaua, actuala FCSB. La această echipă, Dodel a jucat între anii 2009 și 2015 și a făcut-o foarte bine.

A devenit căpitan și a ajuns la echipa națională de fotbal a României, pentru care a jucat nu mai puțin de 41 de meciuri și a marcat de șase ori. Cristi Tănase a mai jucat, în România, la Academica Clinceni, iar în străinătate a evoluat pentru Tianjin Teda, Sivasspor, Karabükspor și Giresunspor.

Citește și Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Dorian Popa după ce a fost amendată în trafic. Ce arată testul antidrog: “Știm cu toții”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *