Cristina Ciobănașu, schimbare de look. Cum arată acum actrița. FOTO

Fanii au fost impresionați de schimbarea făcută de actriță

Cristina Ciobănașu, una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, și-a făcut o schimbare de look. Tânăra a mers la salon și și-a surprins fanii cu noua sa tunsoare și culoare.

După o săptămână de când s-a tuns, Cristina Ciobănașu a făcut o nouă schimbare. De data aceasta este vorba de culoare. Fanii au fost surprinși să o vadă din nou așa.

„Guess who’s back🤪

Vă place?”, a scris Cristina Ciobănașu în dreptul imaginilor.
Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu

știrea inițială:

Cristina Ciobănașu, schimbare de look. Ce tunsoare a ales

Cristina Ciobănașu este adepta schimbărilor de look. În trecut a avut și părul blond, dar și roșcat intens. Astfel că acum surprinde din nou. Actrița s-a filmat la salon, atât înainte, cât și după schimbare. Fanii Cristinei au putut vedea că vedeta s-a tuns mai scurt și a optat pentru o culoare de păr cât mai naturală, apropiată cu nuanța sa de dinainte de a-și vopsi părul vreodată.

Imediat cum a publicat imaginile, Cristina Ciobănașu a primit sute de comentarii cu complimente din partea fanilor său.

„Ești superbă / Ce fain îți stă și cu tunsoarea și cu culoarea / Ești o scumpă! / Ce drăguță ești, îmi place”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor Cristinei Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu, schimbare de look
Cristina Ciobănașu, schimbare de look

Cristina Ciobănașu, mesaj despre Doru Ana. Au jucat împreună

La scurt timp după vizita la salon, Cristina Ciobănașu a aflat despre moartea actorului Doru Ana. Tânăra actriță a publicat o fotografie în care apar împreună, alături de un mesaj emoționant despre ultima vizită pe care i-a făcut-o lui Doru Ana.

“Ultima noastră întâlnire a fost încărcată de o emoție atât de puternică… s-a bucurat tare mult să ne revadă și am rememorat cu mult drag amintiri de pe vremea Pariu cu viața, atunci când am lucrat pentru prima oară împreună, dar pe de altă parte am simțit în ochii lui multă tristețe… l-am strâns tare în brațe neștiind când ne vom revedea și mă bucur că totuși viața ne-a mai adus împreună încă o dată…

Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște, suflet drag! 🤍”, a scris Cristina Ciobănașu.

Doru Ana a murit la vârsta de 68 de ani. Celebrul actor jucase recent în serialele Sacrificiul și Adela, acolo unde și Cristina Ciobănașu a avut roluri.

Cristina Ciobănașu a împlinit recent 26 de ani

Actrița Cristina Ciobănașu a împlinit vrâsta de 26 de ani. A avut roluri până acum în producții foarte apreciate: „Pariu cu viața”, „O nouă viață”, „Fructul Oprit”, „Sacrificiul”, „Adela”. Actrița a declarat că este mândră de toate proiectele din care a făcut parte și susține că datorită lor a devenit mai disciplinată. Totodată, Cristina Ciobănașu mărturisește că a avut și foarte mult noroc, motiv pentru care a muncit foarte mult pentru a-și arăta recunoștința.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *