Cristina Cioran a răbufnit la adresa fostului ei iubit, Alex Dobrescu. Ce acuzații grave face actrița: “M-a strâns de gât”

Ce s-a întâmplat cu probele de la dosar

Scris de: Daoud Andra

16 Apr. 2024

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație tumultuoasă, iar scandalurile dintre ei au ajuns să se soluționeze în instanță. Vedeta a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit, iar recent a făcut declarații surprinzătoare cu privire la dosarul în care se judecă.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, o nouă înfățișare la tribunal

La aproape doi ani de când s-au despărțit cu scandal, Cristina Cioran și Alex Dobrescu mai au lucruri de lămurit în instanță. De curând a avut loc o nouă înfățișare în procesul în care cei doi se judecă, iar actrița spune că instanța nu i-a prelungit ordinul de protecție împotriva fostului iubit.

Vedeta mai afirmă că de la dosar ar lipsi probe importante, care dovedesc agresiunile fizice la care ar fi supus-o fostul iubit. Cristina Cioran a povestit că a fost lovită de tatăl fetiței ei și că are fotografii și filmulețe în care se văd urmele agresiunilor.

Citește și: Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce tatăl copilului ei a fost surprins cu o tânără superbă: „Dacă e triunghi, eu nu mă bag!”. Vedeta a dat cărțile pe față VIDEO EXCLUSIV

”A spus niște lucruri oribile despre mine. Eu nu aș vrea ca videoclipurile pe care le am să fie văzute de alte persoane, în afară de părțile implicate. Nu aș vrea să fiu asociată cu ce spune el acolo, nu vreau să le arăt. Când a început procesul, el m-a amenințat și a spus că am inventat tot. Când am văzut dosarul, lipseau probele și plângerea mea. Avocata lui a început să sune oameni cunoscuți și să întrebe dacă am inventat sau nu”, a povestit vedeta, la Xtra Night Show.

Alex Dobrescu, apel disperat catre Cristina Cioran 2
Cristina Cioran, Alex Dobrescu și fiica lor

”Am fost anul trecut la spital”

”Mi-a zis ceva care m-a șocat, că este martor ascuns la DIICOT. Dacă era așa, nu mă agresa și nu posta chestii ilegale. Omul ăsta nu a venit niciodată din față să mă lovească, numai din spate, picioare în spate. Am fost anul trecut la spital… nu mai vreau să vorbesc. Anul acesta, când a venit poliția, nu puteam să mă duc la secție cu copilul mic. Au venit acasă, au făcut poze, nu sunt la dosar, aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit”, a mai spus Cristina Cioran.

Citește și: Cristina Cioran, mamă pentru a doua oară? Ce spune vedeta despre mărirea familiei: „Bebelușii sunt ceva incredibil” VIDEO EXCLUSIV

Actrița și Alex Dobrescu au împreună o fetiță, pe nume Emma, care a rămas alături de mama ei după separarea celor doi. Vedeta a născut-o prematur, în plină pandemie, și a fost nevoită să stea departe de ea câteva săptămâni bune. Cristina Cioran și fostul ei partener și-au putut lua bebelușul acasă abia după șase săptămâni de spitalizare, iar ea a suferit enorm în acea perioadă, din cauză că nu i-a putut fi aproape fiicei ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *