Cristina Cioran, prima reacție după ce și-a văzut fostul iubit sărutându-se cu o altă femeie. Totul s-a petrecut la scurt timp de la despărțirea lor

Cristina: "Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis"

Internauții au fost surprinși în acest weekend să vadă că Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a pozat o fotografie în care se sărută cu o altă femeie. Totul la doar câteva zile de când declara că s-ar căsători cu Cristina oricând și că, de fapt, ei nu s-au despărțit.

Cristina Cioran, prima reacție după ce și-a văzut fostul iubit sărutându-se cu o altă femeie

Cristina Cioran a oferit o reacție după toate aceste declarații și după ce fostul ei iubit a publicat fotografia respectivă. Cunoscuta prezentatoare TV mărturisește că povestea dintre ea și Alexandru Dobrescu s-a închis. În prezent, pentru ea contează doar Ema. Vedeta se asigură că fetița de aproape un an și jumătate este bine. Recent a suferit de otită, dar din fericire a trecut cu bine peste această problemă. Cât despre toată această situație cu fostul iubit, Cristina Cioran a declarat că nu are ce punct de vedere să ofere, fiind pentru ea o poveste care s-a închis.

“Dragi prieteni… și prieteni și colegi din presă, unii prieteni, alții mai puțin, vă mulțumesc totuși tuturor pentru interesul acordat, mulțumesc pentru mesaje, apreciez fiecare mesaj de-al vostru și le citesc, știu că-mi cereți un punct de vedere. Deocamdată nu este cazul. Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis, fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine în momentul ăsta importantă este Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei, este bine, a trecut peste otită. O să ne mai vedem, o să ne mai auzim, dar vă mulțumesc!”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran
Cristina Cioran, prima reacție după ce și-a văzut fostul iubit sărutându-se cu o altă femeie

Povestea dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au format un cuplu timp de aproximativ trei ani. Cei doi au împreună o fetiță. În luna iulie 2021 prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe fiica lor, Ema, născută prematur. Micuța a avut nevoie să rămână câteva săptămâni în spital și, din fericire, este foarte bine acum. Vedeta publică des fotografii cu cea mică în diferite ipostaze.

În urmă cu câteva săptămâni Alex Dobrescu a publicat pe rețelele de socializare că acum este fostul iubit al Cristinei Cioran. Ulterior s-a aflat că cei doi s-au despărțit, deși el susținea că, de fapt, se vor căsători. O sursă apropiată Cristinei Cioran a mărturisit că Alex Dobrescu ar fi dat-o afară pe Cristina Cioran din casa lui. Vedeta locuiește acum cu Ema într-un apartament din București.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *