Cristina Ich, apariție spectaculoasă într-o ținută care i-a pus în evidență formele perfecte. Toți au rămas cu gura căscată

De ceva timp, viața frumoasei moldovence Cristina Ich s-a schimbat. Vedeta a devenit mamă, așa că prioritățile sunt altele acum. Din acest motiv, șatena a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe băiețelul pe care îl are cu Alex Pițurcă. Însă, tânăra de 36 de ani nu și-a pierdut farmecul, mărturie fiind cea mai recentă apariție a sa în centrul Capitalei.

Cristina Ich a defilat prin centrul Capitalei

Cristina Ich a fost înzestrată de Mama Natură cu o frumusețe aparte, calitate care i-a adus foarte multe avantaje până acum. Se știe că este una dintre cele mai apreciate vedete din mediul online, șatena reușind să-i cucerească pe mulți cu farmecul său de moldoveancă. Activă pe rețelele sociale, tânăra obișnuia să le împărtășească fanilor multe detalii din viața personală. Însă, în ultima perioadă, a dispărut din atenția publică pentru a se reinventa.

De curând, fosta iubită a lui Alex Pițurcă a bifat câteva apariții spectaculoase pe străzile din București. Astfel, din imaginile postate s-ar părea că vedeta și-a schimbat stilul vestimentar, de data asta abordând ținute ofiice-casual, care îi pun în evidență trupul sculptat în sala de fitness.

Vedeta arată foarte bine

Pe internet, șatena a distribuit filmulețe în care apare plimbându-se pe străzile din Capitală. Se poate observa că radiază și are un tonus bun,  internauții și trecătorii fiind fascinați de frumsețea influenceriței.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au cunoscut în urmă cu mai bine de trei ani, prin intermediul unui prieten comun. S-au îndrăgostit la prima vedere, iar de la fiorii dragostei nu a trecut mult și a anunțat că este însărcinată.

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, relata ea.

S-a iubit nebunește cu Alex Pițurcă

Ulterior, cei doi s-au despărțit, anunțul făcându-l Cristina Ich: „Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, «calvar». Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *