Cristina Ich, imagini incendiare. Iubita lui Pițurcă Jr. a renunțat la haine și a pozat provocator la malul mării

Vezi cum s-a pozat superba influenceriță!

Cristina Ich are 37 de ani și o naștere la activ, dar aceste detalii nu se observă deloc. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Recent, superba influenceriță a încântat privirile urmașilor lui Adam, pe plajă, unde s-a lăsat fotografiată extrem de sexy.

Cristina Ich, aproape goală la malul mării

Cristina Ich nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Originară din Republica Moldova, partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy creatoare de conținut.

Ea i-a surprins, de curând, pe internauți cu câteva fotografii de la malul mării, unde a apărut aproape goală, fiind îmbrăcată doar într-o rochie extrem de transparentă.

Cristina Ich, imagini incendiare
Cristina Ich

Cum au reacționat prietenii virtuali ai vedetei

Cristina Ich se bucură de un trup perfect și de un chip angelic. Fără niciun fel de exagerare, ea are tot ce îi trebuie din punct de vedere fizic și face furori oriunde merge, mai ales dacă este îmbrăcată sumar.

Astfel, nici nu este de mirare că fotografiile cu influencerița la malul mării au stârnit numeroase reacții, acestea adunând aproape 20 de mii de aprecieri.

”Toata lumea a dat zoom la poza?😂❤️

Afrodita, cea născută din spuma mării 🤍

Superbă!🤗🥰

Minunată ❤️❤️❤️

Ești perfectă!🤍”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de celebra creatoare de conținut.

Citește și Ce a pățit Cristina Ich, după ultima intervenție estetică: “Ajunsesem să am găuri în față”. A avut mari probleme!

Cristina Ich, la terapie din cauza relației cu fiul lui Victor Pițurcă

Influencerița se iubește de mai mulți ani cu Alexandru Pițurcă și împreună au un băiețel, pe Noah. Însă, de-a lungul timpului, cei doi parteneri s-au certat și s-au împăcat de nenumărate ori.

Luna trecută, Cristina Ich a mărturisit că a ajuns chiar şi la terapie din cauza acestei relații.

”Fac terapie ca să fiu și eu mai înțelegătoare și mai tolerantă ca femeie. Eu nu am excelat în relațiile mele amoroase. Nu știu de ce îmi cer mie fetele sfaturi. Eu, dacă nu-mi răspunzi 24 de ore la telefon, apoi 72 de ore nu te sun. Sunt Diavol Tasmanian.

Dacă tu nu vii acasă câteva zile, înseamnă că nu vrei să stai cu mine și atunci îmi iau trei chiloți și am plecat. Dar, ca femeie nu trebuie să fii chiar așa, pentru că femeia ține căsnicia, și nu bărbatul”, a dezvăluit Cristina Ich în mediul online.

Citește și Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Ipostazele romantice în care au apărut cei doi spun totul!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *