Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit din nou. Influencerița a confirmat separarea. Ce spune despre relația actuală cu tatăl băiețelului său

Creatoarea de conținut a vorbit despre separarea de partenerul ei!

Cristina Ich și Alex Pițurcă, unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din lumea showbiz-ului românesc, s-au separat din nou. Celebrul influencer și fiul antrenorului Victor Pițurcă au ales să își continue viața pe drumuri separate, însă cei doi nu se află la prima despărțire. De-a lungul timpului, aceștia s-au tot împăcat şi separat de nenumărate ori.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au separat din nou

Relația dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă, care durează de mai mulți ani de zile, este una cu suișuri și coborâșuri, cu numeroase certuri și împăcări. Acum, între cei doi pare să se fi produs o nouă ruptură.

În anul 2022, superba creatoare de conținut declara public că relația cu Alex Pițurcă a ajuns la final. Totuși, nu a fost o despărțire definitivă. Cei doi au fost văzuți împreună în mai multe ocazii, inclusiv într-un club din Capitală, unde se distrau și se sărutau pasional.

Acum, însă, se pare că relația lor a ajuns din nou la un punct de cotitură. De dragul băiețelului lor, Noah, cei doi au ales să rămână în relații bune și să colaboreze pentru creșterea și educarea acestuia.

”Eu și Alex nu mai formăm un cuplu”

Cristina Ich a confirmat recent despărțirea într-o declarație publică, subliniind că, deși nu mai formează un cuplu, ea și Alex Pițurcă continuă să formeze o echipă puternică pentru binele fiului lor.

”Eu și Alex nu mai formăm un cuplu, dar suntem cea mai bună echipă, cei mai buni prieteni și, în măsura principiilor și puterii noastre, încercăm și până acum considerăm că am și reușit, să fim cei mai buni părinți pentru Noah”, a spus influencerița.

Așadar, Cristina Ich și Alex Pițurcă se concentrează pe creșterea și dezvoltarea fiului lor, Noah, care a venit pe lume pe 25 octombrie 2019.

Amândoi părinții își doresc să îi ofere micuțului o copilărie fericită și echilibrată. Influencerița a menționat că, în ciuda despărțirilor și împăcărilor, Noah a rămas centrul universului lor și continuă să fie prioritatea principală în viața lor.

Citește și Cristina Ich, imagini incendiare. Iubita lui Pițurcă Jr. a renunțat la haine și a pozat provocator la malul mării!

Cristina Ich, despre relația cu familia Pițurcă

Cristina Ich a păstrat o relație apropiată și cu familia fostului său partener de viață. Creatoarea de conținut a declarat că-l respectă profund pe Victor Pițurcă și că apreciază sprijinul pe care acesta i l-a oferit de-a lungul timpului.

”Am un deosebit respect pentru domnul Victor Pițurcă și am știut de la început că sunt binevenită în familie. De altfel, ca și în cazul lui Alex, am păstrat o relație deschisă și apropiată – nici nu am avea cum altfel.

Nu doar o dată i-am cerut sfatul și de cele mai multe ori am primit răspunsuri și soluții valoroase din partea dânsului pentru dilemele avute.

M-a tratat tot timpul ca pe Cristina, o persoană cu individualitate proprie, nu ca pe ”iubita lui Alex” sau ”mama nepotului”, iar asta ne-a apropiat și m-a făcut să prețuiesc și mai mult relația dintre noi”, a mai spus Cristina Ich, conform Spynews.

Citește și Ce a pățit Cristina Ich, după ultima intervenție estetică: “Ajunsesem să am găuri în față”. A avut mari probleme!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *