Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Ipostazele romantice în care au apărut cei doi spun totul

Bomba începutului de an în showbiz! După multe despărțiri și împăcări, Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au mai dat o șansă. Din imaginile postate pe rețelele sociale, cei doi au petrecut împreună Revelionul în ipostaze tandre.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună

În noaptea de Revelion, fiul lui Victor Pițurcă a publicat un videoclip neașteptat pe rețelele sociale, filmarea fiind apoi repostată de Cristina Ich în mediul online. Ipostazele cu cei doi i-au surprins pe internauți, care nici nu mai sperau la vreo împăcare din partea vedetelor.

Este bine știut faptul că, de regulă, moldoveanca are apariții solo pe pagina sa socială, în timp ce fiul fostului selecționer preferă să-și posteze prietenii și petrecerile. Ei bine, la trecerea dintre ani s-a produs minunea și cei doi s-au împăcat!

Imaginile i-au surprins pe fani

În povestea scurtă publicată pe rețelele sociale, fanii au putut observa gesturile calde ale lui Alex Pițurcă față de mama copilului său. Iar cireașa de pe tort a fost sărutul pe capul iubitei sale. Cuprinsă de emoții, Cristina Ich s-a dezlănțuit pe ritmuri de dans, lăsând să se înțeleagă că este tare fericită.

În plus, la repostarea clipului, frumoasa șatenă a avut un mesaj și pentru prietenii săi virtuali: „La mulți ani cu sănătate, bucurii și împliniri în noul an, 2024! Să fie un an plin de reușite pentru tine și cei dragi!”.

S-au despărțit în 2022

În urmă cu un an, Cristina Ich a fost cea care a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Alex Pițurcă, singurul lucru care îi mai lega fiind fiul lor, Noah.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată”, scria zilele trecute în mediul online Cristina Ich. După apariția mai multor știri, vedeta a revenit și a făcut declarații pe larg despre separarea de Alex Pițurcă, băiatul lui Victor Pițurcă. „Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, ‘calvar’.

Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră”, relata vedeta la acea vreme pe internet.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *