Cristina Șișcanu, copleșită de durere. Vedeta a făcut primele declarații după moartea tatălui ei: “Dorul este cumplit”

Cristina Șișcanu: ”De la el am moștenit sensibilitatea”

Scris de: Daoud Andra

11 Mar. 2024

Cristina Șișcanu, copleșită de durere. Vedeta a făcut primele declarații după moartea tatălui ei: “Dorul este cumplit”

Cristina Șișcanu trece prin momente extrem de dificile, după ce și-a pierdut tatăl. Soția lui Mădălin Ionescu a publicat un mesaj de adio pe rețelele de socializare, după care a revenit, cu ochii în lacrimi, și a vorbit despre părintele ei. Ce a spus vedeta despre dispariția tatălui său.

Cristina Șișcanu este în doliu

Soția lui Mădălin Ionescu avea o relație foarte apropiată cu părinții săi, astfel că pierderea tatălui ei a îndurerat-o profund. La scurt timp după ce a anunțat decesul, Cristina Șișcanu a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare, în care a povestit cât de greu îi este să proceseze pierderea. Chiar dacă încearcă să își mențină mintea ocupată, atunci când este singură și se gândește la el, inevitabil o copleșește plânsul.

Citește și: Ce a răspuns Cristina Șișcanu, când a fost întrebată despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”

”Tata a fost un om extraordinar de bun. Fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor și pierderea lui e greu de dus. Dacă eu nu îmi ocup mintea cu lucruri de făcut, nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, cum e acum… durerea e mare. E foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu. (…) Fizic nu mai e și e foarte greu, încerc să mă țin tare. Dorul este cumplit și e foarte greu să mă adaptez noii situații”, a spus Cristina Șișcanu pe contul ei de Facebook.

Cristina Șișcanu, copleșită de durere. Vedeta a făcut primele declarații după moartea tatălui ei
Cristina Șișcanu și tatăl ei, într-o fotografie din copilărie

”De la el am moștenit sensibilitatea”

Cristina Șișcanu a vorbit și despre asemănarea dintre ea și tatăl său. De asemenea, a spus și ce probleme de sănătate avea bărbatul. Se pare că a fost vorba despre afecțiuni cardiace, care nu au putut fi tratate și care, în cele din urmă, au dus la deces.

Citește și: Doliu uriaș în Familia Regală Britanică. A murit fulgerător în propria locuință: “Un mare șoc”

”Eu semăn cu el fizic. De la el am moștenit sensibilitatea. Era un om foarte sensibil. A fost foarte greu acum un an când m-a sunat mama să-mi spună că tata nu mai respiră și nu putea fi transportat la spital. S-a întâmplat atunci un miracol, când o doamnă doctoriță a zis că-și asumă riscul să-l ducă la spital. Calitatea vieții lui s-a deteriorat foarte tare. A fost mai bine decât ne-au spus doctorii că va fi. Avea probleme cu inima și multe altele de sănătate. Cea mai gravă era cea cu inima și pentru problema lui nu putea fi tratat”, a mai spus Cristina Șișcanu, vizibil afectată.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *