Cristina Șișcanu, desființată de fani pe internet. Mesajul care a scos-o din sărite pe soția lui Mădălin Ionescu

Replica vedetei a venit imediat.
Cristina Șișcanu, desființată de fani pe internet. Mesajul care a scos-o din sărite pe soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu, o celebritate bine-cunoscută, a recunoscut încă de la început că nu se consideră o expertă în arta gătitului și că rareori se ocupă de prepararea mâncărurilor. Cu toate acestea, chiar dacă nu are o mare experiență în bucătărie, soția lui Mădălin Ionescu nu ezită să împărtășească cu fanii ei momentele în care se își experimentează latura culinară și pregătește rețete delicioase și sănătoase.

Soția lui Mădălin Ionescu a atras criticile internauților

Vedeta este destul de activă pe platformele online și-și ține la curent fanii cu ultimele achiziții pe care le face. Recent, ea a încercat chiar să gătească, însă acest demers nu a fost întâmpinat cu entuziasmul pe care și l-ar fi dorit.

Cu toate că inițial a menționat că astfel de momente sunt rare în experiența sa, soția lui Mădălin Ionescu a fost criticată pentru lipsa de pricepere în bucătărie.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Prezentatorul este mult mai mare, mulți nu au crezut în relația lor

„Vă pup, dragii mei! Nu vă speriați, nu mă apuc de gătit așa grav, încât să fac lucrul ăsta aici, pe Facebook, zilnic, și să postez foarte multe rețete sau chestii de genul ăsta. Nu în acest moment al vieții mele. Nu. Așa, din când în când, da. Doar că aveam niște brocoli și niște conopidă de vreo două zile, și săracele stăteau acolo și am zis să nu le pierd.”, a spus Cristina Șișcanu în video-ul de pe Facebook, care a adunat destul de multe critici la adresa ei.

Ce au avut de spus internauții

Chiar dacă Cristina Sișcanu a ales să fie transparență și să-și împărtășească experiențele din bucătărie cu fanii săi printr-un clip video, aceștia nu au ratat oportunitatea de a-și scoate colții și de a o critica pe doamna Ionescu.

Așa că la puțin timp după postarea ei, vedeta a fost deranjată de un comentariu plin de ironie venit din partea unei doamne care nu a putut să se abțină să nu își exprime părerea.

Cristina Șișcanu, desființată de fani pe internet
Cristina Șișcanu desființată de fani pe internet

Vezi și: Mădălin Ionescu, anunț bombă după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu. Stupoare pentru fani

„Offf ,draga mea. Sper că nu ai transpirat de la atâta gătit. Parmezanul este un cașcaval uscat și foarte gras .Este delicios, el, în sine. Oricum, mă bucur că încerci, dar nu toate femeile au talentul de bucătărese. Poftă bună!, a scris o internaută.

Offf, draga mea, ce te frământă, că nu înțeleg?, i-a răspuns vedeta.
Pe mine? Nimic. De ce iei totul în nume de rău? Mă bucur că încerci, dar nu ești făcută pentru așa ceva. De gătit vorbesc. Ai alte calități și nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic. Oricum, vă doresc o zi frumoasă și toate cele bune”, se mai arată în comentarii.

Te poate interesa și: Locul ales de Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru vacanța de vară. Vor petrece 4 săptămâni aici

Reacțiile negative au continuat să apară

„Tu ești mare vedetă, cum să gătești? Am văzut emisiuni culinare unde au gătit artiști de mare valoare! Femei frumoase, rafinate, celebre, nu că tine! Nu ai stil, nu.”;

„Face și ea ce poate că oricum e comodă în ale bucătăriei! Mai face și ea mâncăruri ușoare, simple, că trebuie să posteze!”, se mai arată prin câteva comentarii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *