Cristina Șișcanu, dezamăgită de vacanța în Austria. Soția lui Mădălin Ionescu le-a arătat fanilor condițiile din hotel: “Foarte scump!”

Ce a nemulțumit-o pe vedetă, de fapt

Scris de: Daoud Andra

29 Dec. 2023

Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și fiica lor, Petra, au plecat într-o vacanță cu mașina, înainte de Revelion. Cei trei au ajuns recent în Elveția, dar până acolo au făcut un popas în Ungaria și unul în Austria. Prezentatoarea TV a povestit pe internet experința cu camera de hotel și a dezvăluit și cât a costat cazarea pentru o noapte.

Cristina Șișcanu, nemulțumită de hotelul din Austria

Ultimele zile din 2023 sunt prilej de vacanță pentru familia Șișcanu-Ionescu. Aceștia au plecat într-o vacanță cu mașina, pentru a petrece Revelionul în Elveția. Drumul este lung, astfel că până la destinație, Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și fiica lor, Petra, au făcut un popas în Ungaria și apoi în Austria, unde au și înnoptat.

În momentul în care s-au cazat la Innsbruck, Cristina Șișcanu a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare, în care a arătat camera de hotel. Soția lui Mădălin Ionescu s-a arătat nemulțumită de patul matrimonial, dar și de costul ridicat al cazării. Prezentatoarea TV le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul online că au plătit 286 de euro pentru o noapte de cazare în Austria. Nu și-a ascuns dezamăgirea legată de faptul că hotelul avea două paturi lipite, în loc de pat matrimonial.

Citește și: Cristina Șișcanu, desființată de fani pe internet. Mesajul care a scos-o din sărite pe soția lui Mădălin Ionescu

”Este o cameră corectă, un hotel de 4 stele. Eu nu înțeleg chestia asta, de ce la unele hoteluri sunt două paturi lipite. E ceva… nu mai pot, cum să stai îmbrățișat?! E foarte incomod aici… e foarte curat în Austria în schimb. Până mâine dimineață, aici o să stăm. Vreau să vă spun și prețul: odată ce ne-am mutat în Austria, prețul crește. Camera asta e 286 de euro. Foarte scump!”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, dezamăgită de vacanța în Austria. Soția lui Mădălin Ionescu le-a arătat fanilor condițiile din hotel
Cristina Șișcanu, prezentând camera de hotel

Peripeții la trecerea graniței

După noaptea petrecută în Austria, la Innsbruck, cei trei și-au continuat călătoria către Elveția. La intrarea în această țară au avut parte însă de o experiență neplăcută, care aproape că le-a stricat concediul. Cristina Șișcanu a povestit pe internet că polițiștii de frontieră i-au tras pe dreapta și le-au controlat la sânge bagajele.

”Suntem la intrarea în Elveția și, ce credeți, văzându-ne cu număr de România ne-a oprit și ne-a zis să stăm pe dreapta. Probabil vor să verifice mașina, bagajele, habar nu am! Să vezi acum cum ne scoatem chiloții pe aici, ca pe vremuri! Petra, tu râzi, dar tu nu știi cum era pe vremuri! Ideea este că toți cei cu numere ale altor țări sunt lăsați. Acum ne verifică bagajele, să vedem!

Citește și: Mădălin Ionescu, anunț bombă după 12 ani de căsnicie cu Cristina Șișcanu. Stupoare pentru fani

Dacă ne desface bagajele și explodează toate hainele și după aia trebuie să le punem la loc, și așa le închidem greu, este ceva… Ce vreau să vă spun este că mi-a mângâiat căciula, mi-a căutat prin geantă, senzația e horror! Ce-ai zis? Ai tras o înjurătură? Pentru că suntem români? Da, pentru că suntem români, evident! E așa trist! Îmi vine să plâng! Tu ai trăit așa ceva sau nu ai mai apucat? Eu am apucat când treceam granița spre România! Nu știi ce era! Deci, românii verificau moldovenii!”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Nici Mădălin Ionescu nu s-a putut abține și a completat:

”Era super mașină, se vedea că suntem oameni civilizați! Astea-s mizerii! Așa de tare m-am enervat că îmi vine să anulez cazarea la dubioșii ăștia!”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *