Cristina Spătar a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit vedeta: „Am făcut orice și n-am reușit”

Cristina Spătar a fost la un pas de colaps

Cristina Spătar și-a regăsit fericirea și liniștea mult râvnite în brațele omului de afaceri Vicențiu Moldovan, cu care s-a căsătorit la 51 de ani. Însă artista a trebuit să facă unele eforturi și sacrificii serioase pentru a putea îmbrăca rochia de mireasă și pentru a putea participa la propria nuntă. Cu puțin timp înainte să spună din nou „Da”, aceasta fost nevoită să se dea pe mâna medicilor.

Patimile Cristinei Spătar pentru o nuntă de vis

Cristina Spătar și-a dorit foarte mult să aibă parte de o nuntă ca în povești, iar pentru acest lucru a făcut unele eforturi serioase. Artista a ținut diete stricte pentru a reuși să îmbrace rochia de mireasă, lucru ce a făcut-o să ajungă pe mâna medicilor chiar în ziua nunții. Nu mai puțin de două ore și jumătate a stat Cristina Spătar cu perfuziile la mâini din cazua extenuării. Toți cei dragi s-au alarmat dar, în final, cântăreața a revenit în formă, neputând să își rateze propria nuntă.

„Înainte să intru în biserică, pur și simplu, am simțit că leșin și am rugat să vină Salvarea. Nu mai puteam să mă ridic. Au venit paramedicii, două ore și jumătate am stat pe tot felul de cocktailuri. Am avut niște emoții, mi-era o rușine, nu știam cum să fac să mă ridic. Fata de la make-up m-a machiat în pat. Toată lumea s-a implicat, au intrat copiii peste mine în camera mea, săracii, ce s-au speriat! M-au rugat să nu mai fac așa ceva. Albert e mare, are 14 ani, m-a luat în brațe și m-a certat: „Mami, ești cea mai frumoasă, nu mai face asta!. În final, am renunțat. În ziua nunții, a fost ultima pastiluță. De atunci, mănânc, am mai pus un kilogram, dar sunt OK.”, a mărturisit Cristina Spătar pentru Viva!.

Ce a făcut artista ca să slăbească în timp record

Ca să arate perfect în rochia de mireasă special creată pentru ea, Cristina Spătar a apelat la o dietă draconică, ce a ajutat-o pe termen scurt, dar i-a pus viața în pericol. Nu doar că a scăzut drastic alimentele din meniul său, ba chiar a apelat și la niște suplimente alimentare. În ultimele trei zile înainte de marele eveniment, aceasta nu a mai mâncat nimic, unde mai pui că și stresul și-a pus serios amprenta asupra stării ei.

„În pandemie, am luat vreo 4 kilograme. M-am îngrășat și, crede-mă, la 50 de ani nu mai răspunde organismul la fel ca la 35. M-am chinuit să slăbesc și am avut un designer, Mirela Novac, care a insistat să am o rochie spectaculoasă, să car o trenă. Am zis: „Nu se poate așa ceva! Trebuie să intru la dietă!. M-am pus pe bandă, am făcut toate sacrificiile, m-am înfometat, am făcut orice și n-am reușit. În final, am luat niște pastiluțe din astea. Bine, am probat mai multe. Unele care, pur și simplu, îmi tăiau pofta de mâncare. N-am mâncat vreo trei zile. De emoții și de stres pentru nunta asta, n-am dormit vreo trei zile deloc.”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *