Cu ce a ajuns să se ocupe Iuliana Luciu, la 36 de ani. Nimeni nu s-ar fi gândit să o vadă în aceste ipostaze inedite, toți au rămas mască

Câți bani cere pentru un eveniment privat

Iuliana Luciu are, de câteva luni, o meserie nouă! După ani în care a fost cântăreață, actriță, dar și prezentatoare TV, sora Nicoletei Luciu s-a reorientat. A decis să își transforme o veche pasiune în meserie.

Iuliana Luciu a lăsat cariera de televiziune deoparte. Cu ce se ocupă acum

Iuliana Luciu, în vârstă de 36 de ani, a decis să opteze pentru meseria de DJ. Este cunoscută în această industrie sub numele de DJ Lucille. În prezent, mixeaxă în cluburi exclusiviste și se pare că este foarte încântată cu meseria ei.

„Am fost intrebata dacă am renuntat la televiziune. Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă. Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme… Deocamdată „, spunea Iuliana Luciu în urmă cu aproape un an.

Câţi bani cere Iuliana Luciu la o petrecere privată

Potrivit informațiilor din presă, Iuliana Luciu cere o sumă între 500 și 2000 de euro pentru o petrecere privată. Suma diferă în funcție de numărul de ore pe care organizatorul unei petreceri private îl solicită.

„Ca la orice DJ sau alt artist, tarifele diferă în funcție de numărul de ore pe care-l solicită organizatorul unei petreceri private. Tarifele Iulianei nu-s deloc mari, ea are o ofertă interesantă și atractivă în ceea ce privește muzica sa”, a declarat un organizator de evenimente.

Iuliana Luciu, despre pasiunea pentru muzică. Cum și-a dat seama că îi place să mixeze

Iuliana Luciu spune că a avut încă de mică o pasiune pentru muzică. Treptat și-a dat seama că poate să transmită multe emoții prin muzica pe care o mixează și din acest motiv s-a însc ris la cursuri de DJ.

„Pasiunea pentru muzică a fost de mică. Iubesc muzica şi provocările. Am văzut câte emoţii se transmit prin muzică şi am vrut să primesc energia frumoasă a oamenilor care se distrează şi să le transmit şi eu din energia mea.

Am început să fac cursuri de DJ-ing, am învăţat totul de la zero, ce face fiecare buton de pe player şi mixer. Aşa am descoperit cât de mult îmi place să mixez. Am luat aceste cursuri în serios pentru că sunt profesionistă din fire. Cu toate că sunt la început, am avut plăcerea să călătoresc ca DJ, să întâlnesc public din toate părţile lumii şi să văd cum se bucură de muzica mea şi să văd că se distrează pe ea, exact cum mi-am dorit. Dar şi să intru în contact cu industria muzicii electronice, să întâlnesc artiști şi DJ, dar să şi lucrez cu diverși producători”, a spus Iuliana Luciu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *