Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bianca Drăgușanu: “Nu trece cu nimic”. Vedeta a apărut cu ochii în lacrimi în fața fanilor

Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă Bianca Drăgușanu!

Bianca Drăgușanu este cu siguranță una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Ea se bucură de o comunitate impresionantă de fani pe rețelele sociale, persoane care abia așteaptă să vadă ce se mai întâmplă nou în viața ei. Ei bine, însă, de curând, admiratorii blondinei au primit o veste proastă. Favorita lor se confruntă cu câteva probleme de sănătate și a fost nevoită să ia medicamente. Iată ce a pățit iubita lui Gabi Bădălău!

Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate

În vârstă de 42 de ani, Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, asta și datorită sincerității de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Extrem de deschisă, blondina a mărturisit, recent, că se confruntă cu unele probleme de sănătate care-i dau mari bătai de cap. Totodată, iubita lui Gabi Bădălău le-a spus internauților că a luat și medicamente, dar acestea nu au avut niciun efect.

Ce a pățit blondina

Bianca Drăgușanu a spus, în mediul online, că se luptă cu o alergie destul de puternică, ce a obligat-o să renunțe la machiajul în jurul ochilor. Vedeta a spus că lăcrimează foarte tare și este destul de îngrijorată, fiindcă nu a găsit încă un tratament.

”Deci, nu știu ce se întâmplă, dar am mai bine de o săptămână de când mă confrunt cu o alergie care nu trece cu nimic. Mai bine de o săptămână, cred că am zece zile și am luat tot ce există antihistaminic, tot, toate care există pentru alergii eu le-am luat deja.

Și nu pot să mă machez pentru că îmi curg ochii încontinuu, adică exagerat de mult lăcrimez. Îmi doresc să nu mai plâng niciodată în viața mea, să existe un medicament care să oprească lăcrimarea, încât să nu mai pornească niciodată”, a spus blondina, pe pagina ei de Instagram.

Citește și Ce ținute a purtat Bianca Drăgușanu la super petrecerea dată de ziua ei. Invitații au venit îmbrăcați în alb și negru FOTO!

”Nu am ascuns asta niciodată”

Tot pe rețelele sociale, Bianca Drăgușanu a vorbit, de curând, și despre operațiile estetice pe care le are. Extrem de asumată, vedeta a recunoscut, la acel moment, că este adepta intervențiilor chirurgicale plastice.

”Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre mine și alte persoane e că eu nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu.

Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată, nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau că mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri.

Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor”, a precizat partenera de viață a lui Gabi Bădălău.

Citește și Bianca Drăgușanu a împlinit 42 de ani. Cum arăta vedeta la prima ei apariție tv și cine e bărbatul pentru care a participat la “Din dragoste” FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *