Cu ce să amesteci carnea de pui pentru perișoare. Așa nu se vor sfărâma și ies mult mai pufoase

Scris de: Stan Filon

03 Sep. 2023

Cu ce să amesteci carnea de pui pentru perișoare. Așa nu se vor sfărâma și ies mult mai pufoase

Ciorba de perișoare din carne de pui este o adevărată delicatesă. Chiar și copiii se dau în vânt după ea. Rețeta este una simplă, însă sunt câteva trucuri cu care perișoarele rămân întregi, pufoase și foarte gustoase. Vezi în rândurile de mai jos cu ce trebuie să amesteci carnea de pui.

Cu ce să amesteci carnea de pui pentru perișoare

Ciorba de perișoare nu ar trebui să ridice probleme gospodinelor care stăpânesc arta gătitului. Sunt însă unele la început de drum cărora nu le reușesc deloc perișoarele.

Chiar dacă ciorba are gust bun, perișoarele se sfărâmă și nu mai rămâne mare lucru din ele. Ei bine, pentru acestea din urmă venim cu un truc care le va ajuta să facă o ciorbă cu perișoare perfecte. Iată rețeta: Citește și Ardei umpluți cu brânză și ingrediente secrete. Rețetă delicioasă fără foc, ceva mai bun nu ai mâncat

Cu ce sa amesteci carnea de pui pentru perisoare
Cu ce sa amesteci carnea de pui pentru perisoare

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • o ceapa
  • o radacine mica de pastarnac
  • jumatate ardei galben
  • 2 rosii mici
  • bors
  • vegeta
  • un cub knorr
  • piper
  • pentru perisoare;
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 lingura orez
  • vegeta
  • 1 ou
  • putin gris ca sa se lege mai bine
  • Rosii

Mode de preparare

Într-o oala cam de 4 litri umpleti pe 3 sferturi cu apa, o puneti pe foc pana începe să fiarbă. Între timp, ceapa se curata si se toaca marunt, iar morcovul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Ardeiul galben se taie cubulete, iar pastarnacul il curatam si il taiem cat mai micut. Citește și De ce să pui măr în salata de boeuf. Rețeta de care nu te vei mai sătura

Rosiile se curata si ele de pielita si se dau pe razatoare, iar cand incepe sa fiarba apa se pun legumele taiete, un cub knorr, vegeta si piper apoi lasam sa fiarba putin. Pieptul de pui se spala bine si se da pe masina de tocat carne sau pe robot. Fierbem orezul, apoi il amestecam cu carnea tocata, dupa care se adauga oul, vegeta. Pentru ca perișoarele sa se lege cat mai bine, vom adauga si 1-2 linguri gris! Cand ciorba a fiert cam 10 min incep sa se formeze perisoarele, dupa care se pun in oala cu ciorba. Cand sunt aproape fierte perisoarele, se acreste cu bors dupa gust. Mai salati ciorba pe foc cateva minute, apoi puteti stinge focul. Va uram pofta buna!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *