Cu ce să amesteci carnea tocată pentru sarmale. Ingredientul marilor bucătari care le face mult mai gustoase, se topesc în gură

Așa vei obține cele mai bune sarmale!
Cu ce să amesteci carnea tocată pentru sarmale. Ingredientul marilor bucătari care le face mult mai gustoase, se topesc în gură

Sarmalele sunt vedetele sărbătorilor de iarnă. Și cum nu mai e mult până la sosirea acestora, e momentul să afli toate secretele îndrăgitului preparat. Sarmalele se fac foarte ușor, însă puține gospodine știu cu ce se amestecă carnea tocată pentru a ieși mai gustoase. Doar așa vor ieși ca la carte!

Secretele celor mai gustoase sarmale

În România și nu numai, nu există sărbători de iarnă fără sarmale. Acestea sunt extrem de gustoase și sățioase, așa că nici nu este de mirare că foarte multă lume le îndrăgește.

La noi în țară, prepararea lor se învață din mamă în fiică, iar rețetele se transmit din generație în generație. Cu toate astea, unor gospodine nu le reușesc deloc sarmalele. Te numeri și tu printre ele? Dacă da, nu te îngrijora, noi venim cu un truc care te va ajuta să faci niște sarmale delicioase, așa cum le făcea bunica.

Ce să adaugi în carnea tocată pentru sarmale

Dacă prepari așa sarmalele, nu vei da greș. Îți garantăm! Pentru început, îți dezvăluim că cele mai bune sarmale se obțin dintr-un amestec de carne de vită și porc.

Însă, ingredientul secret pe care-l mai adaugă marii bucătari este cartoful ras. Acesta leagă foarte bine compoziția și o face mult mai gustoasă. De asemenea, amestecul pentru sarmale mai trebuie să conțină și o ceşcuţă de orez la un kilogram de carne și circa trei cepe potrivite. În plus, mai poți adăuga și puțină afumătură.

Te-ar mai putea interesa și Ce să adaugi în oala cu sarmale pentru o aromă inedită. Rețeta delicioasă cu care îți vei cuceri toți invitații!

Cum se mănâncă sarmalele

Oricât ar suna de ciudat, nu toată lumea știe să mănânce corect sarmalele. Conform landia.ro, ele nu se porționează niciodată cu cuțitul. Da, ai auzit bine! Pentru asta se utilizează doar furculița.

Aceeași regulă este valabilă și în cazul chiftelelor sau ruladelor. Totodată, pâinea nu se mușcă din felie, ci se rupe și se bagă în gură la fiecare lingură de mâncare.

Te-ar mai putea interesa și Ce să adaugi deasupra sarmalelor în oală pentru un gust desăvărșit. Secretul știut de puține gospodine!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *