Bucătarii iscusiți și-au dezvăluit rețeta secretă pentru a obține cele mai bune șnițele. Aceștia au spus clar cu ce ar trebui să amesteci făina, înainte de a trece carnea prin ea. Această combinație nu are cum să dea greș. Vei obține o crustă crocantă și extrem de gustoasă. De acum înainte, vei face numai așa șnițele!
Cei mai buni bucătari din lume au împărtășit secretele unui șnițel savuros. La prima vedere, pare un preparat ușor de făcut, însă în realitate, există câteva reguli de la care nu trebuie să te abați.
De asemenea, experții în artă gastronomiei au mărturisit că tot secretul stă în crustă. Ei obișnuiesc să amestece făina cu un anumit ingredient pe care cu siguranță îl ai și tu în bucătărie. Acestea fiind spuse, hai să aflăm cum se prepară, de fapt, șnițelul pentru a ieși perfect.
Acum, feliile de carne bătute trebuie trecute prin făină, ouă și apoi pesmet. Mai întâi de toate, carnea se dă prin făină și se scutură puțin pentru a elimina excesul.
Ulterior, feliile se dau prin ouă, iar apoi prin pesmet. Mai departe, urmează prăjirea. Feliile de carne se prăjesc timp de 10 minute, dar ai grijă să utilizezi un capac.
În ultimele cinci minute, însă, poți să-l scoți pentru a face pesmetul mai crocant. Șnițelele sunt gata. Sunt extrem de gustoase și se servesc simple, cu legume sau cu piure de cartofi. Spor la treabă și poftă bună!