Cu ce să înlocuiești balsamul de rufe, dacă îți irită pielea. Trucul genial pentru haine parfumate și catifelate

Cu ce să înlocuiești balsamul de rufe, dacă îți irită pielea. Trucul genial pentru haine parfumate și catifelate

Dacă ești în căutarea unei alternative la balsamul de rufe obișnuit, pentru a evita iritația pielii și totuși vrei să obții haine parfumate și catifelate, există câteva opțiuni inteligente pe care le poți încerca. Aici vei găsi un truc genial care te va ajuta să obții rezultate similare, fără a-ți irita pielea sau a utiliza produse chimice puternice care îți pun în pericol sănătatea.

Cu ce poți să înlocuiești balsamul de rufe

Când ne ocupăm de spălatul hainelor, ne dorim adesea ca acestea să fie moi și să emane un miros plăcut. Obținerea acestor rezultate se datorează, în mod obișnuit, unui detergent de calitate și a unui balsam de rufe. Cu toate acestea, balsamul de rufe poate adesea irita pielea sau să nu ofere textura moale și plăcută pe care o dorim. Așa că avem pregătit pentru dumneavoastră un truc ingenios care cu siguranță vă va surprinde.

Citește și: Cât balsam de rufe se pune la o spălare. Multe persoane procedează greșit

De ce veți avea nevoie

Pentru a folosi acest truc ingenios, trebuie să adunați câteva produse și să le combinați într-un mod specific. Astfel, veți obține un produs care vă va ajuta să mențineți hainele într-o stare perfectă. Acest sfat va revoluționa modul în care vă gestionați spălatul hainelor acasă.

Iată de ce veți avea nevoie:

  • Bicarbonat de sodiu
  • Săpun de Marsilia
  • Acid citric sau oțet.

Vezi și: Secretul prin care hainele tale să miroasă mereu a balsam de rufe. Toată lumea te va întreba cum ai reușit

Cum trebuie să procedăm

Pentru a prepara amestecul care vă va face hainele moi și frumos mirositoare, începeți prin a încălzi jumătate de litru de apă. Când apa începe să fiarbă, adăugați trei linguri de acid citric sau oțet. Astfel, acesta se va dizolva în apă și își va elibera proprietățile benefice.

Apoi, lăsați amestecul să se răcească și transferați-l într-o sticlă. Puteți utiliza orice sticlă de apă goală pe care o aveți acasă. Acesta va deveni una dintre soluțiile pe care le veți adăuga în mașina de spălat pentru a spăla hainele, obținând rezultate excelente fără a irita pielea.

Te poate interesa și: Ce poți să faci dacă ai pus balsam de rufe în loc de detergent în mașina de spălat. Soluția simplă pe care o ai la îndemână

Adăugați în mașina de spălat trei linguri de săpun de Marsilia, trei linguri de bicarbonat de sodiu și trei linguri din amestecul pregătit. Apoi, porniți mașina cu programul obișnuit pe care îl utilizați și așteptați să vedeți rezultatele acestui produs de uz casnic pe care l-ați creat.

Astfel, veți observa cum hainele dvs. vor avea un miros plăcut și vor deveni extrem de moi. De asemenea, trebuie să vă informăm că această soluție nu vă pune în pericol sănătatea și este cât se poate de naturală și eficientă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *