Cu ce să stropești ardeii în luna iulie pentru o recoltă bogată. Secretul experților grădinari

Trucul care te ajută să ai o recoltă bogată de ardei
Cu ce să stropești ardeii în luna iulie pentru o recoltă bogată. Secretul experților grădinari

Experții grădinari au dezvăluit care este soluția puternică cu care să stropeşti ardeii în luna iulie. Cu ajutorul ei, aceștia vor rodi până toamna târziu. Așadar, citește rândurile de mai jos și află ce ai de făcut pentru a avea ardei din grădina proprie cât mai mult timp în acest an. Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor se prepară acest amestec și cât de eficient este!

Soluția minune pentru ardei. Cu ajutorul ei vei avea o recoltă bogată

În rândurile de mai jos, îți prezentăm o soluție extrem de eficientă pentru o recoltă bogată de ardei. Stropește legumele din grădina ta cu ea, iar acestea garantat vor fi disponibile până toamna târziu.

Respectă pașii de mai jos și rezultatele te vor uimi. În plus, nu trebuie să îți faci griji în privința substanțelor folosite. Ele nu îți vor afecta sănătatea sub nicio formă, tratamentul fiind unul bio.

Așadar, îți recomandăm amestecul compus din zer și cenușă de floarea-soarelui. Pentru a-l prepara, vei avea nevoie de un litru de zer și trei linguri de cenușă de floarea-soarelui, diluate în nouă litri de apă.

Potrivit specialiștilor, acest amestec miraculos este bogat în potasiu și calciu, substanțe necesare pentru a îngroșa pereții ardeilor. Este indicat să stropești legumele cu această soluție de patru ori pe sezon, adică o dată pe lună.

Citește și Cum faci cei mai buni ardei umpluți la cuptor. Trucul secret care schimbă tot gustul, vor avea o savoare deosebită!

Amestecul cu care sa stropesti ardeii
Amestecul cu care sa stropesti ardeii

Alte soluții pentru o recoltă bogată de ardei

O altă soluție excelentă pentru o recoltă bogată de ardei este infuzia de fulgi de ovăz. Metoda de preparare este una extrem de simplă. Se introduc fulgii într-un litru de apă și se lasă acolo timp de o zi.

Ulterior, se strecoară și se diluează cu apă într-un raport de 1:9. În final, se stropesc ardeii la rădăcină, recomandat este tot de patru ori pe sezon.

O altă variantă este infuzia din coji de ceapă. Vei avea nevoie, bineînțeles, de coji de ceapă, renumite pentru numeroasele vitamine pe care le conțin.

Acestea se pun într-un litru de apă timp de câteva ore, ulterior se strecoară și se diluează cu apă într-un raport de 1:1. Acum, poți stropi ardeii cu această soluție până la șase-opt ori pe sezon.

Citește și Cât orez se pune la ardeii umpluți. Secretul gustului irezistibil, așa ies perfecți!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *