Cu ce se confruntă Florin Dumitrescu, înainte de începerea filmărilor pentru MasterChef de la Pro TV: “Voi da bătăi de cap”

Iată ce a pățit îndrăgitul bucătar!

La mijlocul lunii aprilie, o veste șoc zguduia lumea televiziunii de la noi din țară. La vremea aceea, Pro TV a anunțat oficial că jurații sezonului 9 MasterChef România vor fi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Acum, se pregătesc filmările pentru celebra emisiune culinară. Iată, însă, ce s-a întâmplat, recent, cu bucătarul de 36 de ani!

Ce a pățit Florin Dumitrescu înainte de începerea filmărilor pentru MasterChef

Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au semnat cu Pro TV și vor fi jurații sezonului 9 MasterChef România.

În curând, vor începe și filmările pentru îndrăgita emisiune culinară. Până atunci, însă, Florin Dumitrescu s-a relaxat într-o vacanță în Italia alături de soția lui.

De curând, el le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram că a luat și câteva kilograme în plus, din cauza preparatelor pe care le-a consumat în Peninsulă. Astfel, el se teme că nu i se va mai închide sacoul și că nu va mai da bine ”pe sticlă”.

”S-a mâncat bine și luna asta. Din nefericire nu am început regimul și pe când vom începe filmările voi da bătăi de cap stilistei. Deja am depășit un an de la ultima zi de filmare și încă sunt în pauză.

Problema este că nu se închide sacoul dacă nu mă potolesc cu mâncarea. Cât am scris treaba asta mi s-a făcut foame și abia aștept cină să mănânc niște paste”, a scris bucătarul în mediul online.

Preselecțiile pentru MasterChef sunt în plină desfășurare

Recent, producătorii emisiunii culinare de la Pro TV au transmis că au început pregătirile pentru noul sezon MasterChef. În weekend-ul ce tocmai a trecut au avut loc preselecțiile.

Doritorii s-au prezentat la Hotelul Sheraton din București, iar cei mai buni au fost deja selectați. În zilele de 1 și 2 iunie, preselecțiile vor fi în Iași, la Hotel Unirea.

Ulterior, după alegerea viitorilor concurenți, urmează filmările show-ului. Așadar, în curând, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi prezenți, din nou, pe micul ecran, dar nu la Antena 1, ci la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și Vestea dată de Florin Dumitrescu, după ce a revenit la Pro TV: ”Să ne iertați”!

Antena Group dă în judecată Pro TV

După Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Antena Group dă în judecată și Pro TV, potrivit informațiilor obținute de Paginademedia.ro de pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Pe portalul instanțelor nu sunt disponibile foarte multe detalii, însă cel mai probabil, Antena încearcă să ”blocheze” transferul celor trei chefi la Pro TV până la soluționarea celorlalte procese aflate pe rol.

Amintim că Antena Group se judecă și cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, după ce aceștia au renunțat să mai participe la filmările pentru Chefi la Cuțite.

Te-ar mai putea interesa și Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui, în ziua nunții. Singura imagine care a scăpat pe net cu cei doi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *