Cu ce se ocupă cuscrii lui Mircea Geoană: “Sunt mai înstăriți decât noi”. Ginerele american al politicianului aplică pentru cetățenia română

Fostul premier al României a vorbit despre ginerele său.

Mircea Geoană, fostul premier al României, și-a condus fiica la altar în urmă cu câteva luni. Ana se iubește cu Garett Cayton, un american putred de bogat. Recent, Geoană a făcut dezvăluiri incendiare despre familia tânărului. Iată ce a scos la iveală!

Cu ce se ocupă cuscrii lui Mircea Geoană

Ana, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, s-a căsătorit în luna august, în Veneția, cu alesul inimii sale, americanul Garrett Cayton. Nunta lor a fost una fastuoasă și luxoasă, iar invitații au petrecut atunci trei zile și trei nopți. Părinții mirelui au fost cei care au plătit tot evenimentul, aproximativ două milioane de dolari. Însă petrecerea de logodnă a fost organizată la palatul Mogoșoaia, în 2022, și a fost plătită de Mircea Geoană și soția lui, Mihaela.

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Mircea Geoană a oferit detalii despre ginerele american. Politicianul a recunoscut că îl place foarte mult și l-a îndrăgit din prima clipă în care l-a cunoscut.

Politicianul îl place pe ginerele său

„Când a venit cu actualul soț, cu Garett Cayton, mi-a plăcut imediat de el. Ana a mai avut un prieten în facultate, care mie nu mi-a plăcut deloc. Eu sunt un om politicos, dar mi se părea că era un pic prea interesat băiatul, fals.

I-am zis Anei și i-am zis și lui: Ana, cred că nu e ce trebuie! Și nu a fost ce trebuie. Când a venit cu actualul soț, cu Garett Cayton, mi-a plăcut imediat de el, e un băiat foarte bun, o iubește ca pe ochii din cap. Și până la urmă știți care e treaba, dacă o iubește și știi că o să aibă grijă de ea, e tot ce contează, chiar dacă e la distanță. La Los Angeles s-au așezat, deocamdată. Sper să vină acasă, să vină în Europa. Vom vedea”, a declarat politicianul, în cadrul podcastului.

Cine a plătit nunta de la Veneția

Garett Cayton este stabilit în America, iar familia lui este în California, acolo unde deține și o afacere profitabilă. Mircea Geoană a explicat că cuscrii săi sunt înstăriți și au fost cei care au plătit nunta grandioasă de la Veneția.

„Noi am organizat logodna anul trecut, am făcut-o aici, lângă București, s-a ocupat Mihaela. A ieșit o logodnă pe bune, românească. Am făcut noi logodna și părinții, care sunt mai înstăriți ca noi, au organizat o nuntă foarte frumoasă la Veneția. Americanii, străinii în general, sunt economicoși cu banii zi de zi, dar când e un eveniment mare nu se uită la bani. Ei au o afacere de familie în California. Ana și Garett au mers la aceeași facultate și s-au împrietenit în anul trei”, a mai povestit Mircea Geoană, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa ginerelui său.

În plus, ginerele lui Geoană vrea să aplice pentru cetățenia română. Cei doi trăiesc acum în America.

„Au rămas prieteni de atunci și acum s-au căsătorit, deci e o relație foarte frumoasă între ei. El învață românește, acum aplică pentru cetățenie. Știe toți regizorii de filme românești, și nu ca să îmi facă mie plăcere. Îi place fotbalul, abia aștept să îl aduc pe stadion”, a mai spus politicianul despre Ana și Garett Cayton.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35...
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 29 Septembrie 2024. Astăzi, Scorpionii vor învăţa o lecţie valoroasă, Gemenii profită la maximum...
Horoscop Zilnic Duminică 29 Septembrie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Motivul pentru care David Popovici a refuzat un cadou de mii de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *